![]() |
שאלות בנוגע לפונטו גרנדה 2007
אז קודם כול שלום לכולם ותודה..
אז ככה ברצוני לרכוש פונטו גרנדה שנת 2007 אך לא הצלחתי לגבש דעה חד משמעית לגביו. בכללי אני מחפש רכב שייקח אותי מ A ל B ולא רכב מרוצים אז אני מבין שפונטו בכללי זה רכב לא חזק מאוד אך רציתי לשמוע מאנשים שמחזיקים בדגם המדובר מה דעתם עליו וכמו כן איזה תת דגם הכי מומלץ ידני אוטומט או רובוטי כי שמעתי לדוגמא שהרובוטי מאוד בעייתי אשמח לשמוע חוות דעת עצות והמלצות תודה יוני. |
צטט:
יש רובוטי או ידני הרובוטי לא כ"כ מומלץ שכן הוא מאוד חסכוני אך יחד עם זאת עלות תיקון הרובוט יקרה מאוד. |
הגרנדה הידנית זה אחלה רכב להגיע מA לB
אני הייתי עם פונטו ספייס לפני שקניתי את הגרנדה, וכשהתיישבתי בגרנדה לנסיעת מבחן קצרה, ישר התחברתי לאוטו הזה. כאילו על הנסיעה הראשונה שלי עליו הרגשתי כאילו אני כבר שנים נוסע על האוטו הזה. והיא יותר נוחה מהספייס. לנהג יש הרבה ספייס מקדימה, אם כי מאחורה קצת צפוף. תא מטען לא רע בכלל. |
חיפשתי פונטו גרנדה 1400 ידנית ולא מצאתי.. ידוע לכם אם יש כאלו או ש 1400 זה רק בגרסה רובוטית?
כמו כן אשמח לשמוע על תקלות ובעיות נפוצות של הרכב (בעיות חשמל ,מנוע גיר וכ''ו) |
יש 1400 ידניות.
רובן רובוטיות, אבל קיימות ידניות. אני גם חיפשתי 1.4 ידנית, בסוף התייאשתי וקניתי את ה1.2 בקשר לבעיות, הרכב אצלי כבר שנה (נקנה ללא ספר טיפולים, לא טיפל אפילו פעם אחת במורשה) ועד עכשיו 0 תקלות. (לפני חצי שנה החלפתי טיימינג ועשיתי טיפול 100K) |
הבנתי לפי מה שאני שומע ממך מסתמן שהרכב אמין וטוב אני אנסה בכול זאת למצוא 1400 ידני גם אם זה קצת בעייתי..
תודה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד! |
יש ביד 2 איזה 5.
בכל מקרה, יש לקחת את מה שרשמתי בערבון מוגבל, אני בסה"כ שנה עם הרכב. (שנה ו4 חודשים ליתר דיוק. תחילת אפריל 12) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |