![]() |
מבקש חוות דעת על פיאט איבו שנת 2010 דגם אוטומטי - האם מתאים לצרכים שלי?
שלום חברים.
אתחיל בכך שכיום אני בעלים של פיאט פונטו ספייס אוטומטית שנת 2001 מזה כ-3 שנים ואם לומר את האמת אני מעבר למרוצה מהאוטו, וכל מי שנסע איתי ממש הופתע שהאוטו נוסע ממש טוב למרות שכבר או-טו-טו יש לו בר מצווה. מן הסתם פעם אחת נאלצתי לעשות איתו טיפול גדול, והבעיה הרצינית היחידה שהייתה לי היא בעייה בסלילי הצתה כעבור חצי שנה, מה שעלה לי כ-900 ש"ח, אבל חוץ מזה האוטו באמת נוסע נהדר. בנוסף הוא גם מאוד חסכוני וזה משהו שחשוב לי. עם מיכל של 45 ליטר אני נוסע כ-650 ק"מ (ואני מתדלק מן הסתם לא כשאני נוסע על טיפות) ואני נוסע בעיקר בעיר, ואם אני נוסע מחוץ לעיר אני נוסע בעיקר במישור. עכשיו לגופו של עניין... אמנם אני מרוצה מאוטו, אך הוא מזדקן ואני רוצה לעבור למשהו חדש יותר. חשבתי שיתאים לי פונטו איבו שדומה לפונטו שיש לי עכשיו. ראיתי שהוא מאובזר טוב יחסית, עם מערכת stop and start שהופכת אותו לחסכוני ושסה"כ הוא יתאים לצרכים שלי. אני נוסע בעיקר בעיר עם הבת זוג כך שאני לא צריך אוטו מרווח בטירוף וכשאני נוסע מחוץ לעיר זה על כביש החוף בעיקר. אין לי צורך באוטו חזק שירביץ 150 קמ"ש, אני נוהג רגוע, די לי ב-100 לכל היותר. התקציב שלי הוא כ-50,000 ש"ח וראיתי שאם מתאמצים אפשר למצוא שנת 2010 בכ-45 אלף ש"ח. כאמור אני חייב דגם אוטומטי, ואל תדאגו - אני מסתדר עם הגיר הרציף של הפונטו ואני אפילו אוהב את זה. אשמח לשמוע דעות כלליות על הרכב וכמובן אם לצרכים שלי הוא יתאים לי. תודה רבה, אסף |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |