מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   יעוץ ברכישת רכב (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   מעוניין לרכוש פונטו ספייס (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16665)

Avi_S 04-06-13 19:58

מעוניין לרכוש פונטו ספייס

שלום לכולם,
אני בחור בן 23 לפני לימודים, בקרוב מתחיל ללמוד.
חיפשתי בכל מיני מקומות באינטרנט עבור רכב מומלץ - בעל עלויות אחזקה זולות, צריכת דלק טובה, אמין וכו' וכו' וגיליתי(מחדש) את הפונטו ספייס.
בדקתי כל מיני מודעות ביד 2 אבל מסתבר שאין הרבה רכבים שטופלו כמו שצריך(הבנתי שהרכב דורש מי קירור מסויימים וכאלה) אבל בסוף הגעתי לבחור שמוכר ספייס ELX 2001 - אמנם לא טופלה במורשה אבל מההתרשמות שלי מתוחזקת טוב. ק"מ נמוך, יד 2, מטופלת עם מים ירוקים של פרסטון. לרכב יש מכה בצד ימין והפגוש שלו שבור, יש ברכב מערכת שמע טובה(מגבר של רוקפורד ורמקולים של חברה נחשבת גם לא זוכר את השם, פאנל של פיוניר). הבנאדם דורש 15000 ש"ח.

האם הגיוני לדרוש 4500 מעל המחירון? במיוחד כשיש קצת פאקים באוטו?
האם לקנות את האוטו אע"פ שלא טופל במורשה ולא קיבל מי פראפלו?

Reka 04-06-13 21:39

נשמע לא יקר מאוד מאוד מאוד - מה גם שהמחירון של הפונטו יקר בפני עצמו והרכב נמכר בפועל ב7-8 ושמעתי גם על כאלה שמוכרים ב6.
ברור שאם תמצא רכב שמור כדאי לשלם יותר אבל אני אישית לא הייתי משלם כזה מחיר על פונטו - ועוד אחת עם מכות בפח - זה סה"כ רכב שנת 2001 שכבר 12 שנה על הכביש.
אם אתה רוצה יש לי להציע לך פונטו שהיא גם שנת 2001 - הבחור גם רוצה יקר מאוד לדעתי אבל הרכב שמור בצורה פדנטית ביותר ויבטיח לך הוצאות קטנות מאוד ומינימום בעיות לטווח הארוך - בלי מכות בפח ודברים כאלה - אם אתה מעוניין תפנה אליי בפרטי.

guysternberg 04-06-13 21:40

זה שהוא טופל במורשה או לא במורשה זה לא עקרונ י גם במורשה יכולים לעשות לך עבודה ברמה נמוכה...אצלנו את רוב הדברים עושים בבית וכל מי שמכרתי לו רכב היה יותר ממרוצה...

לשלם 4500 מעל המחירון על אוטו סטנדרטי לטעמי זה הזוי!

מחיר מחירון הייתי נותן על רכב במצב מושלם עם קילומטרג נמוך בהרבה מהממוצע... יש כל כך הרבה מכוניות היום רק צריך סבלנות...ובמידה והרכב עבר שינויים הייתי שוקל כמה ההשקעה שווה ומוסיף בהתאם כאמור פה הרכב סטנדרתי לפי מה שאני מבין...

מעבר לבדיקות שיש לעשות לרכב עצמו מהבחינה המכנית חשוב לא פחות לראות ממי אתה אתה קונה אני לא רוצה להיות בעל דעות קדומות אבל בעניני רכב, המציאות האמיתיות שהיו לי נקנו באזורים טובים שלא חסר כסף ומאנשים מבוגרים בדרך כלל...הם אלו שבדרך כלל שומרים על מכוניות...סתם לדוגמא הפונטו הראשונה שלי שנקנתה לפני חצי שנה נקנתה מאדם מבוגר שטיפל רק במוקשה כל טיפול 10.000 לקחו לו 2000 שקל למסכן, הוא הראה לי חשבוניות על כמה שנים אחרונות על סך 40,000 שקל הכל אמת וכדין. הרכב שנת 96 נקנה ב3000 שקל(זה המחיר שהוא דרש).

סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות בסוף מוצאים כלה!

yair791 04-06-13 22:16

ב7 אלף אתה יכול לקנות יונדאי אקסנט במצב סביר ביותר והרבה יותר אמין מפיאט פונטו

bigbosf 15-06-13 00:35

צטט:

במקור פורסם על ידי Avi_S (הודעה 121655)
שלום לכולם,
אני בחור בן 23 לפני לימודים, בקרוב מתחיל ללמוד.
חיפשתי בכל מיני מקומות באינטרנט עבור רכב מומלץ - בעל עלויות אחזקה זולות, צריכת דלק טובה, אמין וכו' וכו' וגיליתי(מחדש) את הפונטו ספייס.
בדקתי כל מיני מודעות ביד 2 אבל מסתבר שאין הרבה רכבים שטופלו כמו שצריך(הבנתי שהרכב דורש מי קירור מסויימים וכאלה) אבל בסוף הגעתי לבחור שמוכר ספייס ELX 2001 - אמנם לא טופלה במורשה אבל מההתרשמות שלי מתוחזקת טוב. ק"מ נמוך, יד 2, מטופלת עם מים ירוקים של פרסטון. לרכב יש מכה בצד ימין והפגוש שלו שבור, יש ברכב מערכת שמע טובה(מגבר של רוקפורד ורמקולים של חברה נחשבת גם לא זוכר את השם, פאנל של פיוניר). הבנאדם דורש 15000 ש"ח.

האם הגיוני לדרוש 4500 מעל המחירון? במיוחד כשיש קצת פאקים באוטו?
האם לקנות את האוטו אע"פ שלא טופל במורשה ולא קיבל מי פראפלו?

לכל מי שהגיב - שימו לב שזה דגם elx. קשה למצוא כזה למכירה. אם נניח המוכר מבקש 2000 מעל המחירון ,גם לא שווה ?

chesh 15-06-13 05:06

צטט:

במקור פורסם על ידי Avi_S (הודעה 121655)
אבל בסוף הגעתי לבחור שמוכר ספייס ELX 2001 - אמנם לא טופלה במורשה אבל מההתרשמות שלי מתוחזקת טוב. ק"מ נמוך, יד 2, מטופלת עם מים ירוקים של פרסטון. לרכב יש מכה בצד ימין והפגוש שלו שבור, יש ברכב מערכת שמע טובה(מגבר של רוקפורד ורמקולים של חברה נחשבת גם לא זוכר את השם, פאנל של פיוניר). הבנאדם דורש 15000 ש"ח.

צטט:

במקור פורסם על ידי bigbosf (הודעה 121850)
לכל מי שהגיב - שימו לב שזה דגם elx. קשה למצוא כזה למכירה. אם נניח המוכר מבקש 2000 מעל המחירון ,גם לא שווה ?

לא.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.