![]() |
פונטו HGT 2001
5 צירוף קובץ(ים)
לפני מספר ימים רכשתי פונטו HGT כחולה ולפני זה היתה לי פונטו ספייס 2001 ולא פתחתי כאן שרשור מסודר והפעם החלתתי לפתוח פה שרשור ולראות לאן נגיע.
אז ככה בזמן קנית הרכב לא הית מערכת שמע כלל! הצבע של הרכב הוא כחול עם קילופים ודהייה. נצבע הגג לאחר התקנת הסנרוף ונצבע מכסה מנוע לא יוע מה הסיבה(אולי חברי הפורום יכלו להגיד) הרכב מונמך על קפיצים של WEITEC. פילטר פתוח של SIMOTA. ואגזוז זרימה חופשית. לא כול כך מוצא חן בעייני הסאונד שלו ואני שוקל לחזור למקורי או משהוא אחר פחות רועש. סה"כ אני ממש אוהב את הרכב וההיתנהגות שלו אבל עדיין לא נסעתי מספיק סה"כ מיום רבעי! מה כבר הספקתי לעשות: התקנת פאנל של פיונר ורמקולים (קדימה ואחורה 6/9 משום שהמגש כבר היה חתוך! העברת חיווט למגבר וחיבור מגבר זמני. ניקיון של מערכת החשמל בקופסאת הפיוזים משום שהיה שם זוואה מלא חוטים מושחלים ולא מחוברים מישום קצה!! ביטול כל הדיבוריות שהיו ברכב(2) כוללה הוצאת כל לחיווט שלהם. ניקיון יסודי של הריפוד המקורי. שיחזור פלסטיקה חיצונית (כל מה שבשחור) והתחלתי להתקין חיישני רוורס כי החברה גם הולכת לנהוג על הבובה.(לא סיימתי בגלל שניגמר האור יום ***) יש עוד מלאאאאאא רעיונות בראש אבל אשמח לשמוע לדעתכם! כמובן שעוברת בי המחשבה של לצבוע אבל זה עדיין בסימן שאלה. כמובן שאנסה לעדכן כל דבר שאני עושה ולהעלות תמונות! מצטער עם חפרתי יותר מידי אבל עכשיו הגענו לקטע המעניין תמונותתתת.... |
סה״כ המחיר שקנית אותה הוא טוב יחסית לתיקונים הקלים שאתה מספר עליהם
|
ה-HGT שהיתה לך.
שלום רב,
אני רואה מהפורום שהיית בעל ה-HGT אשר רכשתי עכשיו. סה"כ הרכב בסדר, ואני משקיע בדברים המכניים כד שהכל יהיה מושלם. אני מחליף כל בולמי הזעזעוים, צינורות המים, תיקנתי מע, פילטר אוויר, וטיפול. יש לי שאלה חשובה. הבעל הקודם, אורן, טוען שהבעל לפניו החליף רצועת טיימינג. האם עשית את זה או לא. אנני רוצה לבזבז כסף ללא צורך. בברכה ותודה להתיחסותך. |
תתחדש , אם תצטרך חלקי פלסטיקה ועוד חלקים למיניהם אני פה ;)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:35. |