![]() |
פיאט פונטו HGT למכירה
2 צירוף קובץ(ים)
שלום חברים,
אני מוכר את הרכב שלי, לכל המעוניינים :) . העתקתי את תוכן המודעה.. מצורפים קבצי תמונות של הרכב. יצרן: פיאט דגם: פונטו ספייס תת דגם: HGT Spice ידני 3 דל' 1.8 נפח: 1800 שנה: 2001 מחיר: ₪23000 יד: 4 ת. הילוכים: ידנית סוג מנוע: בנזין טסט עד: 11-2013 ק"מ: 138,000 צבע הרכב: שמפניה מזגן: יש בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית תיאור: הרכב בבעלותי 3 שנים, מאוד שמור מקורית, גם מכנית וגם ויזואלית, מטופל במוסך מורשה FIAT בלבד, כולל תיעוד וכל החשבוניות. נאלץ להיפרד ממנו בעקבות קבלת רכב מהעבודה :) - מחיר גמיש. תוספות: צמיגי Toyo T1R חדשים. תוספות יצרן מקוריות - גג שמש, הגה ספורט, מושבי ספורט, חישוקי מגנזיום, אזעקה, נעילה מרכזית, אימובילייזר, מראות חשמליות מחוממות, מערכת ABS, בקרת משיכה TSC, הגה כוח ו- 2 כריות אויר מספר טלפון: 052-9763984 בברכה |
אמממ
מעניין... מכיר 3 זהובות כאלו כולל שלי .. אתה ה 4 .. מעניין כמה עוד זהובות יש?! :/
|
סוף סוף מישהו שלא חושב שיש לו זהב בידיים. :lol:
אחלה מחיר. |
אממ
צטט:
|
אפשר להשיג משומש, גם אם קשה, וגם עם חדש, עדיין זה מקפיץ ל27, וגם אם זה מקפיץ ל27, כמו שאני לא ידרוש מחיר של פונטו חדשה כי הוא נסעה, אז אני לא יבקש מחיר של קויילאוברים חדשים אחרי שהם נסעו, אז יודע מה, 25 באמת בשיא הלחץ.
ואני לא מזלזל, פשוט יש אנשים שדורשים מחירים הזויים, ואני גם אחד שמשקיע ברכב, אף אחד לא יחזיר לי אותה. |
אתה צודק דניאל.
כמה ששיפצרתי את הרכב עם חלקים מקוריים ממוסך מורשה. בין אם מדובר בטיפולים שהיו או תקלות שהיו. עדיין זה המחיר הסביר.. |
אממ
צטט:
|
דניס האוטו שלך שווה 13 אלף
:D |
אממ
צטט:
|
פיאט פונטו HGT למכירה
שלום חברים... למרות שעברו רק כמה ימים
יהיה לי קצת קשה להחזיק שני רכבים.. ברשותכם אני מקפיץ :) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:05. |