![]() |
התחדשתי בפונטו! צריך עזרה בכמה דברים
אהלן אני חדש פה! ואתמול התחדשתי בפונטו S60 1999 ידנית
כרגע הבעיות שיש לי זה שהמזגן לא מקרר (הרוכש טוען שזה רק גז) אבל לא נראה לי כי שאני מדליק אותו אני לא שומע רעש של משהו שמתחיל לעבוד (לעומת הרעש הרגיל של המאוורר) מקווה שאני טועה וזה אכן רק גז. עוד בעיה זה שאין לי סטיראו בכלל ברכב כרגע יש רק כבלים מקוריים חשופים באזור איפה שהייתה המערכת הקודמת, מישו פשוט חתך לו תכבלים וברח כנראה :) יש לי סטיראו משלי רק אין לי מושג איך לחבר (על הסטראו שלי המדבקות ירדו מזמן) וגם בכללי אין לי מושג מה זה כל חוט בפיאט, אשמח אם מישו יכול להפנות אותי למדריך או משו בקשר לכל החיווט הזה עוד בעיה היא לא היה הרבה אור בדשבורד כנראה המנורות הקטנות הלכו אבל זה בינתיים סידרתי, החלפתי בלד אחד חזק כרגע שמאיר לי על הדשבורד. זהו חוץ מזה הכל נוסע בסדר :) אשמח לעזרה,עצות וכדומה תודה! שמח להיות חלק מהפורום |
את הנורות שבדשבורד תוכל להחליף באמצעות המדריך הבא: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11060
סטריאו, אם גם אתה לא יודע מה כל חוט עושה ברדיו, וגם לא יודע מה כל חוט שיוצא מהרכב, וגם אף פעם לא התקנת, פשוט גש למתקין. יכול לצאת בסוף הרבה יותר זול מהנזק הפוטנציאלי. |
הבאתי מערכת חדשה ואני עכשיו יודע מה כל חוט צריך
אני בסך הכל צריך למצוא 12V ACC - ברדיו דיסק זה חוט אדום + 12V PERMANEHT - ברדיו דיסק זה חוט צהוב חוץ מזה יש לי חוט כחול AUTO ANTENNA ELECTRIC WIRE כל השאר אני יכול להסתדר אני יודע מה זה כל רמקול ואדמה |
את החוט האדום אתה מחבר לפלוס שיש בו מתח רק כשיש סוויטש.
את הצהוב אתה מחבר לפלוס שתמיד יש בו מתח. הכחול בטח שולט על אנטנה שנפתחת. יתקנו אותי חברי הפורום אם טעיתי. |
אין מה לתקן, מה שכתבת נכון.
דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:57. |