![]() |
אורות רוורס לא פעילים אונו 93 מנוע 1100
מהכותרת של ההודעה אפשר להבין את הבעיה, הנורות לא שרופות הן בסדר גמור, אם מישהו יכול לעזור הכין נמצא אולי הפיוזים ואיך אני ידע איזה פיוז מדובר זה יעזור, או אולי הבעיה היא במקום אחר.
תודה רבה! |
הפיוזים אמורים להיות ליד ידית פתיחת תא המנוע אם שם לא שרוף כלום אז תיבדוק את הפלאג על הגיר יש רק מחבר חשמלי אחד שמיתחבר לגיר מקסימום תחליף את המפסק הזה שהוא מתחבר אליו אם כל השאר תקין
|
צטט:
תודה רבה!! |
היא מחוברת עם אומים ככה שלפרק אותה תיצתרך בכל זאת לשיכב טיפה יותר פשוט שתבדוק את הפיוזים
|
אורות רברס
אם בלחיצה על דוושת הבלם אורות הבלם נדלקים ואם האיתותים הרגילים פועלים אז הנתיך (פיוז) תקין כי הא משותף להם ולאורות הרברס (נתיך SERVICES).
במקרה זה, סביר מאד שהתקלה הנה מתג אורות רברס (שבתיבת ההילוכים) פגום ואפילו סביר יותר שרק חוט התנתק ממנו (לרוב קורה ע"י יד אדם שנגעה בו, מסיבה כלשהיא). את תיבת הנתיכים לא צריך להזיז ממקומה והיא נמצאת מתחת לדשבורד, בצד שמאל ורק צריך קצת להתכופף ולראותה. אם לא תסתדר בעצמך אז פנה אל שלמה כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=709 ויש שם חשמלאי מצוין בשם דוד. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין |
צטט:
אורות הבלם פועלים וגם האיתותים. היכן נמצא בדיוק המתג של הרברס בתיבת ההילוכים?? |
הוא נימצא על תיבת ההילוכים מקדימה
אתה תיראה מחבר עם 2 חוטים מתחבר אליו |
צטט:
|
איזה פלסטיק? יכו להיות ולא הבנת אותי נכון
המפסק נימצא בקידמת תיבת ההילוכים אם עומדים מול מכסה המנוע אז הוא נימצא בצד ימין בחזית התיבה באזור פקק מילוי/ בדיקת גובה שמן |
צטט:
מישהו יכול לצלם לי את זה או מנש להגיד איפה זה כי אני לא מוצא את זה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:40. |