![]() |
מוכר את הHGT שלי
3 צירוף קובץ(ים)
שלוםםם
אני מוכר את הנסיכה הצהובה והמלוקקת שלי ... אז ככה : לפני חודש הכנסתי את האוטו למוסך :ביצעתי לרכב טיימינג חדש ברקסים חדשים פלגים חדשים מיוחדים(אירידיום-פלאגים שמחליפים כל 100 אלף קילומטר ).וגם החלפתי לו שמן מנוע ופילטר שמן -שמן של AGIP .. משתמש במי קירור רק פארפלו. האוטו מגיע עם : סאן רוף מקורי פילטר אוויר פתוח. די וי די,ג'נטים , ריפודי אור תפורים , גם ריפודי דלתות חדשים , מתאים לריפודי עור .חיישני רוורס חלונות שחורים בצד ובחלון האחורי קסנון 6000K אוטו מושקע ללא תאונות. עבר גם ניקוי מצערת האוטו ממש מושקע ומטופל . שנת-2001 214000 קילומטר מחיר 20000 גמיש 052-3672533-לאון מוכר עקב מעבר לרכב חדש מהחברה :) |
אממממ
האוטו אצלך חודשיים , וכבר מוכר?!...
|
צטט:
|
אמממ
צטט:
|
צטט:
|
צטט:
|
בואו אני יחדש לך משהו שהרבה פה לא מבינים במקום למכור את הרכב תלמד לנהוג, תיקח קורסים אצל מדריכים של נהיגה ספורטיבית ותראה שגם עם ה HGT אתה יכול להביא תוצאות יפות.
דניס ראה את זה כבר לפני שבועיים כאשר ה ABARTH שלי נבדקה מול סיאט לאון סטנדרטית וגם מול לאון משופרת התוצאות היו מפתיעות וכמובן ש2 הליאונים עדיפות על הרכב שלי |
צטט:
אנשים כמוני ?! ********* אם אתם אנשים מבינים אתם צריכים לדעת שהאוטו הזה לא משנה איזה יד העיקר שטופל טוב . ואני טיפלתי בו כמו שצריך .. ואם כל הכבוד באלי לעלות ברכבים לא להשאר בשנת 2001 חשבתי שיקח לי שנה אבל לקח לי שלושה חודשים ועכשיו אני רוצה משו אחר.. |
אממ
יד גבוה = ירידת ערך..
ולעלות בשנתון.. = אתה בעצמך עונה לתשובה שלך: "אם אתם אנשים מבינים אתם צריכים לדעת שהאוטו הזה לא משנה איזה יד העיקר שטופל טוב ". תאמין לי אתה לא מנצל עשירית.. ממה שהרכב הזה מסוגל! :shock: |
צטט:
אין מה לעשות... אני טיפלתי בו בהכל ישר אחרי שקניתי אותו ובאסה למכור ביזבזתי כסף עליו אבל אין מה לעשות רוצה משו אחר .. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:41. |