![]() |
תאורה בתא המטען
שלום לכולם
יש לי פונטו 75 שנת 96, האם ניתן לחבר בית נורה או רעיוון אחר כדי שיהיה ניתן לראות משהו כשחשוך בתא המטען ? ולאן לחבר ?האם למחבר החשמלי שנמצא בחיבור תא המטען ? |
אמורה להיות לך שם כבר נורה.
כשאתה דוחף את הראש אל הבגאז' הפתוח תסתכל שמאלה. אתה אמור לראות שם מקום למנורה. אולי בדגמים מסוימים אין את זה, אני לא בטוח. בכל מקרה יכול להיות שהיא נשרפה. אז תחליף אותה, זו בדיוק אותה נורה כמו שיש בתא הנוסעים. במידה ונשרפה, ייתכן ונשרפה בגלל שדלקה כל הזמן. תוריד את המגש ותבדוק אם היא נכבית כשהבגז' סגור. |
יש מצב לצלם את המיקום ?
ואיך נראה הבית נורה |
3 צירוף קובץ(ים)
מצורפות שלוש תמונות.
שתיים של מיקום הנורה, אחת של המתג ששולט עליה (השחור השמאלי) תסתכל אם בכלל קיים אצלך מתג, כי כמו שאמרתי, אני לא בטוח אם בכל דגמי הפונטו יש את הלוקסוס של תאורה בתא מטען. |
תודה רבה על היוזמה
אין על הפורום הזה!! תודה רבה |
עדכן אותנו בממצאים שלך.
|
בדקתי
יש את אותם חוטי חשמל אך הבית נורה חסר ! יש מושג למישהו כמה יכול לעלות כזה בית נורה ומאיפה ? |
פירוקיה.
תוכל לצלם איך זה נראה אצלך? |
בדקתי באיזור חיפה ולא מצאתי חלקים לפונטו 96
אצלי נראה בדיוק כמו בתמונות המופיעות בשרשור לצערי כבלהפירוקיות בחיפה/צומת קרית אתא אין פונטו !!! מה עושים ? |
שתי אפשרויות:
1. מתרחקים לפירוקיות אחרות. 2. מחכים שתגיע פונטו לפירוקיות שבאיזור שלך. וכמובן יש את האפשרות היותר אקזוטית: לחבר תאורה אחרת על חורבות התאורה הישנה. קנה פס לדים וחבר אותו לחיווט של הנורה של הבגז'. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:03. |