![]() |
הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx
פונטו elx 2001 90000 קמ אוטומט
האוטו צריך לעבור שיפוץ לראש מנוע הוצע לי במוסך הכול כולל עבודה 2000 2500 שקל איך המחיר? |
לא מאמין שתגמור במחיר הנ"ל. :)
דוד. |
למה ככה דוד? זה ההצעה שהוא אמר לי על התיקון והוא כבר התחיל לתקן
|
אני אגיד לך למה ככה.
משום שבעבודה יש תמיד תוספות. מאחל לך שתצליח, אבל המחיר נראה לי זול מידי. דוד. |
גם לי הציעו בזמנו 2000 שח על ראש מנוע לפונטו, נראה לי מחיר זול, שאלה אם לא יצוצו עוד דברים באמצע שיעלו את המחיר
|
אני אופטימי ומקווה לטוב :)
אפשר אולי הסבר על תיקון הראש מנוע מה עושים בידיוק ומה מחליפים? תודה איתי. |
ראש מנוע מכיל את שסתומי היניקה והפליטה וכאשר מפרקים אותו צריך לפרק את כל הכניסות והיציאות למינהם שמתחברים אליו וכמובן לא לשכוך לפרק את רצועת הטיזמון ואז לפתוח את הברגים שיושבים מתחת למכסה השסתומים ולהרים אותו מהמנוע
כאשר יש בעיה בראש הוא נילקח לבדיקה אצל חרט שבודק אם הוא ישר וממלא איפו שצריך ומישר את השטח אחרי כן בנוסף נעשית בדיקת לחץ על מנת לבדוק שאין נזילות בין מעברי הראש כי במצב כזה הוא נחשב פסול מחליפים גומיות שסתומים ומכוונים את השסתומים ומחליפים מחזירי שמן והלקוח ניפרד יפה אצלו מכמה מאות שקלים ומקבל משופץ ובלי בעיות פסיכולוכיות או פסיכיטריות:D וכל שנישאר הוא להחליף את האטם שיושב בין הבלוק לבין הראש ולנקות את המשטח ההצמדה של הבלוק וכוון לTDC את הבוכנות ואת השסתומים בראש ולהרכיב בסדר הפוך לפרוק ולהחליף שמן ולשטוף את מע' הקירור להשלים נוזלים חיונים להתנעת המנוע ולהניע ולראות שהכל בסדר אם התיקון נעשה ע"י מכונאי במוסך אז עליך ללכת ולהיפרד מאוד כמה אלפים שכוללים בתוכם את תיקון הראש אצל החרט אחרי שניפרדנו מכמה אלפים כל שנותר הוא ללכת לפסיכיאטר שיתן משהוא לריכוך המכה בכיס:D |
ח.ח.ח.ח תודה רבה על ההסבר הראש אכן נשלח לחרט אבל העבודה היא כולל זה
|
צטט:
דוד. |
הדבר היחיד שיתן לי מללכת לפסיכאטר זה להפרד מעוד כמה מאות שקלים ח-ח-ח :D
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:25. |