![]() |
תוכנת דיאגנוסטיקה לפונטו
האם מישהו ניסה פעם להוריד את תוכנה ולחבר למחשב הרכב?
אם כן איפה קנית את הכבל ? שמעתי על תוכנה בשם FiatECUScan FiatECUScan is a diagnostic tool for Fiat, Alfa and Lancia vehicles. This diagnostics software allows you to perform various diagnostics of the supported modules. Diagnostics is performed via k-line (VagCom) or ELM 327 interface connection to the vehicle's OBD connector (which is located near steering wheel) or to a manufacturer-specific connector (for older, pre-2000 cars). You need to have a k-line (VagCom) or ELM 327 v1.3 (or later) interface cable in order to use this program. האם תוכנה כזאת יכולה לעשות בלאגן למחשב האוטו ? תודה |
יש לי את התוכנה ואת המחבר. יש לתוכנה אפשרויות איפוס ותכנות לכל מיני מודולים שכן, יכולים לעשות בלאגן רציני.
למה? מה אתה מנסה לעשות? |
יש לי איזו בעיה שאני רוצה להבין מאיפה היא נובעת, במקום לנסוע למוסך ולשלם 150 רק על חיבור למחשב
יש לך מושג מה ההבדל בין K-line/VagCom 409 ל- ELM 327 v1.3+ or OBDKey 1.40 interface |
זה נראה לי היצרנים של החיבור OBDII. שים לב שמה שאתה קונה צריך לעבוד בפרוטוקול CAN שרכבי פיאט עובדים איתו (יש הרבה פרוטוקולים על אותו חיבור, לפי סוג הרכב).
לי יש ELM 327 שעובד בבלוטות'. למיטב ידיעתי חיבורי ELM 327 צריכים להיות מגרסא 1.4 בשביל לתמוך באופן מלא בפרוטוקול CAN - אז שים לב. |
הם מוכרים עכשיו רק V1.5
אני לא רואה שרשום שזה מתאים לפונטו , רק לטיפו :) http://www.ebay.com/itm/New-ELM327-V...item460c21cece אצלך לא היו בעיות עם כל העסק , עובד טוב? איזו שנה הפונטו שלך? 2005? |
עובד היטב. פונטו ספייס 2006 אחרי מתיחת פנים.
החיבור עלה לי 40 שקל באיביי. שבועיים וחצי והגיע. קצת מתחרט שלא לקחתי ב50-60 שקל חיבור עם כבל USB, שקצת מהיר (ואמין?) יותר לפעולות רגישות כמו כיוון פרוקסי וכו'... אבל כן מגניב שאני יכול באמצעות אפליקציה בסמארטפון לקבל נתונים בזמן אמת על ביצועי מנוע וכו'. |
גם לי יש את ה ELM327 ובלי כבל אלא בלוטוס לאפליקצייה בסמארטפון. בהחלט דבר מדהים שנותן כיוונים מדוייקים לבעיות בלא מעט רכבים.
|
הזמנתי את כבל USB ב 10$
קיבלת את הכבל עם דיסק תוכנות? אם כן, התוכנות עליו שוות משהו ? |
אתה מדבר על ELM 327? דיסק מיותר.
דיסק מלא בתוכנות דמו אימפוטנטיות, את חלקם אפילו לא טרחתי לנסות. הדרייברים עצמם שבדיסק רלוונטים נראה לי רק לווינדוס XP, כי בווינדוס 7 שלי זה עבד בלי להתקין דבר... |
כן, התכוונתי ל- ELM327
אחלה תודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |