מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום הגראז' (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   בלמים ספורטיביים לHGT??? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1620)

15-02-07 01:10

בלמים ספורטיביים לHGT???

הי חברה, חשבתי על ברקסים חדשים לשפר את HGT ואשמח לקבל הצעות לגבי סוגים, גם לברקסים קדמיים וגם לאחוריים מהטובים ביותר לממוצעים....

תודה :lol:

15-02-07 07:26

בני כמה הבלמים שכרגע יש לך על הרכב?

לדעתי, המקוריים מספיק טובים ונשכניים (אלא אם אתה טוחן את נס הרים וכו' ללא הפסקה)
ואין צורך לעבור למשו אחר.

15-02-07 12:03

כניראה אלה המקוריים של האוטו שעשה 80K, לא רשום במחשב על החלפת בלמים והאוטו היה שייך לפני לאמא ממשפחה עשירה שטיפלו באוטו על כל שטות במורשה בי-ם.

אבל הגיע הזמן להחליף אותם, ורציתי הצעות לשמוע על כל החברות ועל האיכויות, כרגע אני מרגיש ממש לא טוב עם הבלמים שלי.

15-02-07 15:58

אצלי ב HGT יש רפידות של OMP מאוד מרוצה וגם מחזיקים המון זמן.

15-02-07 16:38

אורן תוכל להסביר לי קצת על הבלמים, מכמה חלקים הם מורכבים? (רפידות, דיסקים....) ואם אפשר לקנות בניפרד? מה קונים? וכו.... גם על הקידמיים וגם על האחוריים.

תודה :)

15-02-07 16:55

קנה לך בלמים מקוריים חדשים, וסע לשלום!

OMP הם בסדר, לא משו מיוחד.
אורן, הן מחזיקות זמן רב בגלל שהן (ככל הנראה) עשויות מחומרים נוקשים - שזה לא בהכרח טוב.

אם ברפידות איכותיות עסקינן, אזי אין על פרודו DS2500 :twisted:
רק שהן לא זולות (בכלל).

אני נשאר בדעתי :)
הבלמים המקוריים מספיק טובים ונשכניים
זה לא שאתה מתחרה כל יום (או מתחרע בנס הרים כל יום), אז אין ממש צורך בשידרוג.

ואם אתה בכל זאת מתעקש על לחפש "יותר",
לך על רביעיית רפידות פרודו DS2500 וסגור עניין :twisted: :twisted:

נ.ב,
מתי לאחרונה הוחלף נוזל הבלימה? אם לא הוחלף - תדאג שיוחלף.

הבלמים מורכבים מ-
קאליפרים, הדיסקים עצמם והרפידות (זה הסבר מקוצר).

15-02-07 22:00

אני יכול להעיד שהמקוריים מספקים את הסחורה דיי טוב.
התחליפיים סבירים בצורה כזו או אחרת.

אתה נוהג לנהוג בצורה ספורטיבית הרבה?

15-02-07 22:08

כל פעם שאני ממהר :)

שזה קורא כל פעם שניה שאני עולה על האוטו....

אני לא עושה קילומטראז' גבוהה יוצא לי 1000 קילומטר בחודש כשהחודש עמוס, ככה שכשאני נוהג אני רוצה להנות והבלימות הנוכחיות ממש מרגיזות אותי

15-02-07 22:21

80K על בלמים מקוריים זה המון - יותר מידי
עבר זמנם...

16-02-07 06:20

הסיבה שהחלפתי את הרפידות ב HGT כי בזמנו בשנת 2001 היתה בעיה סידרתית בכל ה HGT עם רפידות הבלם הקדמיות הם היו מחממים את הצלחות וכתוצאה מכך הצלחות היו מתעוותות והיו רעידות בבלימה באותו זמן לא היה עדיין פיתרון לפיאט לבעיה וזה היה קורה אחרי 5000 קילומטר בערך אחרי החלפת הצלחות לקח זמן עד שעלו על הבעיה ושלחו רפידות אחרות מקוריות כמובן אבל מהרכב חומר אחר שפתר את הבעיה. בינתיים מצאתי תחליף עם רפידות OMP שאני יכול להעיד שאין מה להשוות בכלל משהחלפתי את הרפידות אני כבר נוסע עליהם כ 110000 קילומטר אין שום מדרגה אפילו קטנה בצלחת. לרפידה נשאר עוד 30 אחוז הייחוד ברפידות האלה שהם לא מחממים את הצלחות ואז אין ירידה בכושר הבלימה.
דרך אגב את ההמלצה להחליף את הרפידות ל OMP קיבלתי מחברת FIAT (העולמית) עצמה באותה תקופה שהייתה את הבעיה של חימום הצלחות ועדיין לא היו רפידות אחרות באותה תקופה.
תודה אורן.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:31.