![]() |
הנמכה לHGT 2001
שלום אני רוצה לעשות הנמכה לHGT שלי ..
איפה הכי זול לקנות את החלקים בישביל ההנמכה ומה בידיוק צריך לקנות ? (חדש בזה ) .. אם יש קישור לאיביי אני אשמח תודה .. |
מישווווו ?
|
אתה יכול להזמין מ EBAY יוצא יותר זול, אני גם חסר ידע לגבי זה , אבל מה שבטוח עדיף להזמין מחו"ל :|
|
לא יכנס לארץ מאי ביי.
הכי טוב שאתה יכול להשיג לרכב זה קולאויברים של v maxx. בסדנה של e&a ברמת גן. שחרון |
לא משתלם לקנות בארץ עם המחירים שדופקים פה .
רק להביא מחול . עם כל המיסים מסביב עדיין יצא יותר זול . |
ואיך תכניס את זה ?
וכן כמה זול יותר זה יוצא ? ומי נותן אחראיות ? |
מזרקים לוולבו של אמא שלי לא נתנו להכניס איך תכניס בולמים וקפיצים זה בכלל יהיה לך סרט עזוב את הכאב ראש ותיקנה בארץ
|
צטט:
שחר אתה צוחק עלי ? מה זה איך תכניס את זה ? בדיוק כמו שהכנסתי גיר ,קויל אובר, ברקסים ,סעפת פליטה, הדרסים ,טורבו ,ועוד ועוד ועוד ... מה הבעיה ? מזמין ממקום מסודר .קבוע .שעושה מה שאני מבקש . עם חשבונית מפורטת בהתאם ;). מה הבעיה ? אם במכס יושבים מטומטמים זה לא אומר שצריך לסבול בגללם . נוסע למכס ,משלם מה שצריך ,משחרר לבד .ויאללה הביתה . היתה לי בעית אחריות רק פעם אחת .עם אגזוז ששלחו לי שלא התאים אז שלחו חדש והלא מתאים אפילו נשאר אצלי .:D אם הכוונה רק מ"אי ביי "אז אין לי מושג ? אני לא מזמין משם כלום. ולא מתכוון לעשות זאת בעתיד . כמה זול יוצא ?? בדרך כלל ,עשרות אחוזים פחות ממה שיבקשו ממך כל השודדים בארץ אחרי משלוח ומכס .. אם אתה צריך משהו דבר איתי ;) |
אמממ
צטט:
|
מאיפה אתה מזמין ולא עוצרים לך? אני גם רוצה להזמין :]...
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:06. |