![]() |
האם יש מה לחשוש מנסיכה לאילת?
ברשותי פונטו elx 2002 ידנית שעומדת על 165000 ק"מ
הרכב עבר טיפול תקופתי לפני כ1000 ק"מ (פלאגים שמן מנוע פילטר שמן ופילטר אוויר) לרכב אין שום בעית התחממות או משהו(בלי עין הרע) חודש הבא אני מתכנן נסיעה מת"א לאילת אני משוכנע שאני יגיע בלי בעיה אבל כמה אנשים סקפטיים בגלל הנפח מנוע האם יש מה לחשוש? תודה מראש! |
רק תוודא שאין נזילות למיניהם והכל יהיה בסדר.
לגביי הנפח מנוע אין לך מה להיות מוטרד, מה שכן זו נסיעה ארוכה והכי טוב יהיה שתיסע בצורה רגועה ולא תשתולל עם הטורים. וכמובן סע בזהירות ! |
הכל טוב צא לדרך! ELX מספיק כוח בעליות !
|
אני אבדוק את עיניין הנזילות
תודה רבה עכשיו אני יודע שאני יכול לנסוע בראש שקט :razz: אחלה ערב חברים |
אמממ
אמממ תבדוק לחץ בצמיגים, בדוק בלמים ליתר בטיחות , תמלא מיכל דלק, מדבקה של מועדון פיאט וסעעע לדרך ;)
|
אני יכול להגיד לך בוודאות שאין לך מה לחשוש.
אני הייתי נוסע עם הפונטו החלשה יותר(60) מאזור קרית גת עד לקיבוץ ברעם בצפון(גבול לבנון) עם כל העליות של הצפון בלי חשבון והאוטו נתן עבודה גם ללא עצירות.(כ3 שעות נסיעה בלי פקקים) |
נסעתי לאילת פול טנק מחולון לאילת
נסיעה חלקה ללא בעיות, היפה שגם הסתובבתי שם עם הרכב וחזרתי לבית מבלי לתדדלק |
צטט:
|
אני וחבר נסענו לאילת עם SAAB עם מנוע 900 סמ"ק (3 צילינדר) עם שתי כוcיות על (בלי חולצות), שני ארגזים של פחיות Heineken, קופסה מפוצצת במאנצ'יס, אוהל סיירים ויאלה לדרך יצאנו.
אמנם צלענו קצת בחזרה.. בעליות של מפעלי הפוספטים, פול-טריילרים צפרו לנו שנזוז לצד וניתן להם לעקוף, אתה מקבל שני צופרי אוויר ממרחק של מטר, חוויה תת-קרקעית תאמין לי.. בקיצור, "סע לשלום המפתחות בפנים אנחנו מאחוריך" :p רק דקה לפני שאתם יוצאים, תפתח מכסה מנוע ותבדוק אם יש מנוע, אם יש תיסע! אם אין.. בשום פנים ואופן לא לנסוע!!! הנה, הזהרתי אותך מראש. אם תרצה עוד המלצות, אנחנו כאן בשבילך. |
מנסיכה לאילת אני לא חושב שיש ממה לחשוש בכלל :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:41. |