![]() |
שאלה לגבי הנמכה בפונטו HGT
שלום אני רוצה להנמיך את הרכב שלי, איך אני יכול לדעת אם הבולם מתאים או שיש צורך לשנות לבולם מסויים,תודה :].
|
הנמכת רכב אינה נגמרת ע"י הבולמים אלא ע"י הקפיצים
אם אתה רוצה להנמיך אז אתה מחליף קפיצים. אישית לא הייתי משקיע בזה והיתי משקיע בבולמים איכותיים וספורטיבי. הרבה מהאנשים במידה במיוחד הילדים ה"מתלהבים" מנמיכים את הרכב ולא מבינים שהם פוגעים באיכות הנהיגה וגורמים לבלאי גדול של הבולם. הנמכת רכב = סוג של קפיץ קצר יותר בדרך כלל הקפיצים האלו אינם רכים אלא קשיחים כדי למנוע מתיחה ארוכה של הקפיץ מה שגורם לבולם לא לבצע את כל מהלך הבוכנה ולתת לך נסיעה קשה ומהלך מלא של הבוכנה מאפשר נסיעה יותר רכה כי הבולם מבצע שיכוך מלא של הקפיצות הכבישים והתשתיות בארץ לא בנויים לרכבים נמוכים מעבר לזה. אישית אני החלפתי את הבולמים אצלי מהמקורי לקוניFSD ולא נגעתי ולא יגע בקפיצים |
אממ
הצעה שלי, לחסוך עוד קצת ולקנות קויילאוברים שכמובן לא רק בשביל היופי ... אל תשכח שאפשר גם תמיד לשחק עם זה להנמיך או להגביה על מנת הצורך.. דוגמה ממני .. בהתחלה היה לי קשה עם ההנמכה וההתרגלטת שכול פס האטה צריך לעלות לאא יותר , הנמכתי 30 לאחר מכן , 35, ועכשיו 40.. היעד הסופי 50... זה כמובן לאחר אין סוף שיפשופים באגן שמן .. + מכה בגיר (שיש נזילה קטנה באטם) והשבוע הפתעה נוספת.. נפל האגזוז ;)
|
דניס נראה לי שנפלת על hgt מזה גמורה הכול נהרס ומתקלקל לך מאז שקנית אותה
|
אמממ
צטט:
|
דניס באמת נוהג כמו משוגע, פעם הוא אפילו לקח פנייה בלי לאותת:!:
חלאס דניס הפונטו שלך שבורה, גמורה, וצועקת הצילו. |
אמממ
צטט:
|
מציע לך לא להנמיך!!
שטות אחת גדולה....לא נוח לנסיעה יום יומית-לא נהנה מהנסיעה כל דבר בכביש אתה מרגיש....מפוצץ לך כל חלק אפשרי בתחתית הרכב(מניסיון)..... היה לי HGT בלי הנמכה נהנתי מהנסיעה....אחרי זה היתה לי RSI עם הנמכה-בפירוש זה ח** של דבר!! נזילה מהגיר(פעם אחת הגיר קיבל מכה ממש לא נעימה)....מגרד את הדוד...לא נוח בשיט!! מגיע לפס ההאטה ובורות ועובר אותם על 5 קמ"ש או שחצי אוטו מתפרק!! אנשים באמת סתם מחפשים הרפתקאות....תהנה מהאוטו ככה סטנדרטי...בלי כאבי ראש(וגב).... בהצלחה |
אמממ
צטט:
|
עזוב דניס לא בפני רבים..אז האוטו שלך לא סוחב...בקטנה.
בקשר להנמכה, איתי איזה הנמכה הייתה על ה-rsi שהייתה כל כך גרועה? אישית אני עם Weitec סט בולמים קפיצים מונמך 35-35 והנסיעה מעולה, עכשיו עברתי לצמיגים בחתך נמוך יותר ועכשיו באמת טיפה נוקשה. אבל מבחינת התנהגות אני נהנה לעלות על הרכב כל פעם מחדש, השדרוג הכי משמעותי שעשיתי. ב-HGT כן יש להיזהר בגלל קרטר שמן או מה שזה לא יהיה שיושב לכם שם נמוך. אז אולי לא הייתי מנמיך עד 50, אבל בשביל התנהגות, הנמכה עד 35 עם בולם יעודי מוקשח תעשה את העבודה. 50 זה ליופי. מקווה שעזרתי ערן |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |