![]() |
החלפת ממיר קטליטי
שלום לכל החברים
מבדיקת מחשב שבוצע לפונטו 2004 16v שלי נמצא כי הממיר הקטליטי לא תקין ועלי להחליפו. האם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון כזה? עד כמה זה דחוף? תודה לכולם ויום טוב בברכה יאיר |
בדוק מחירים בירושלים.
אני יכול לסדר לך את האגזוזיסט שלי, ב-900 ש"ח כולל מע"מ. אצלך צריך לפרק את סעפת הפליטה. דוד. |
צטט:
מפתח 22" פתוח... מתחת לרכב בחלק הקדמי של צנרת האגזוז תתכוף זה שם אם יש לך אפשרות לפרק ולנקות אותו בעזרת משחזת יכול להיות שזה יעזור |
צטט:
אפשר הסבר ?. דוד. |
צטט:
השחזה לא בהכרח תעזור או תפתור את הבעיה אך ישנה אפשרות כזאת 900 ש"ח נשמע קצת מחיר מופקע בהנחה שהחלק הנ"ל שווה ל 50-60% מערך הסכום המדובר |
רון היקר.
עדיף תמיד לבדוק לפני שכותבים מחיר מופקע. נראה אותך בודק, ומציע פחות ממה שביקש האגזוזיט שלי. זה מעניין אותי גם לצרכים שלי. תודה דוד. |
ממיר קטליטי עולה בסביבות ה1000+ לפיני מע"מ (טלוי איפו) רק החלק אצמו ללא עבודה ומדובר בדרך כלל באוניברסלי שאיכות שלו לא פחוט טובה ממקורי
בשביל מקורי סביר להניח שתיצתרך לקחת משכנתה 900 שח כולל מעמ זה ממש בחינם לחלק כולל עבודה תקן אתי אם אני טועה דוד |
יאיר, שיתקן אותך, מי שכתב שהמחיר מופרז. :)
אשמח לשמוע אם יש לרון מחיר זול יותר והיכן. ביחס להשחיז עם משחזת, אפשרות כזאת כלל לא באה בחשבון. דוד. |
אני לא מבין למה מיתכוון המשורר כשכתב להשחיז את החיבור ?
|
לפני שאתה מחליף ממיר, נסה לנקות פיח ע"י הזרקת מים.
אם לא יעזור, אז נסה הזרקת מדלל. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |