![]() |
יישור קו לפנדה רובוטית 2005
היי
רכשתי פנדה 2005 רובוטית עם 90000 ק"מ שנוסעת ומרגישה מדהים כמובן שלקחתי את הרכב לבדיקה אך לא אותרו שום תקלות רציניות לאחר נסיעה של שבועיים עליתי על מספר בעיות שהיתי רוצה לשתף אתכם: 1)בעת נסיעה נשמעים צקצוקים מכיוון הגלגל הימני,כאשר הרכב עמוס הצקוק גובר כאשר מסובבים את ההגה ימינה 2)נדמה שמפלס נוזל הקירור יורד,הרכב לא מתחמם 3)שמתי לב שלפני ההתנעה כאשר פותחים את דלת הנהג הרכב מבצע צליל הידראולי כזה,בתחילה אורך הצליל היה כ5 שניות וכעת הוא עושה זאת במשך 20 שניות ופעמים גם במשך נסיעה האם מישהו נתקל בתקלות דומות? ואיך לעזאזל פותחים את דלת המטען ללא המפתח?!,נראה כי ברכב אין מנגנון פתיחה וניתן לפתוח רק עם המפתח! כמו כן היתי שמח לדעת לאיזה מוסך (אזור השפלה) כדאי לי לקחת את הריכוב ליישור קו תודה רבה רבה אלכסיס |
הסעיף השלישי זה תקין, לא יודע מה יש שמה אבל שמתי לב לרעש הזה עוד כשהפנדה שלי היתה חדשה (אצל ההורים שלי).
ובמודל 2005 באמת התא מטען היה לא נוח לשימוש, ב2006 כבר סידרו את זה וזה ננעל עם כל שאר הדלתות, ככה שאם זה חשוב לך ומעניין אותך אולי שווה להשקיע בלהחליף למנגנון של הדגמים שאחרי 2005. בקשר לנוזל קירור אין הרבה מה להגיד חוץ מלחפש נזילות ולשים פראפלו (האדום) ולא נוזלים ירוקים סתמיים. |
מוסך ליישור קו לפנדה
אם מוסך מורשה היבואן אז לחיים כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=60
ואם מוסך לא מורשה היבואן אז לאיציק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=528 תתחדש על המכונית ובברכה - רפי לין |
1. נשמע שיש לך אבן בגלגל.
2. כמה זה יורד? 3. תקין לגמריי. תא המטען, יש דגמים שהוא נפתח חשמלי... בלי קשר לשנה.. וכן היה גם תקופה שהוסיפו כפתור בהתקנה מקומית בשביל פתיחת תא המטען. בקשר למוסך, אם זה מתאים לך באיזור אשדוד. אז מרכז שרות דניאל... מורשה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:40. |