![]() |
טיפול hgt הצעת מחיר הגיוני?
הייתי היום במוסך והשארתי את הרכב לטיפול גדול hgt 2002 הטיפול כולל טיימינג משאבת מיים וריאטור ברקסים קדימה ואחורה פרפלו שמן egip 10 על 60 תושבת גיר נוזל בלמים ציריה ימנית ופילטר אוויר ההצעה עומד על כמעט 7000 שקל נשמע הגיוני?
כול החלקים מקוריים |
קודם כל זה יקר. ולדעתי אין צורך לשלם סכום כזה כשאפשר להשיג בפחות.
אם אני במקומך : צריה שיפוץ 700 שערך בערך כולל עבודה והתקנה. תושבת גיר העלות שלה זה 400 ש"ח בערך הרכבה עוד 100. וריאטור תזמין מחול- 800 ש"ח בערך. טיימינג + משאבת מים כולל הרכבת וריאטור סביב ה-2500 ברקסים? גם צלחות? ואם כן למה? |
המחיר של הכול זה רק עם יהיה צורך להחליף לא בטוח שצריך להחליף צלחות גם הןא יעדכן אותי לגבי הוריאטור לא הצלחתי להזמין מחול ואין לי סבלנות לדבר יותר עם המוכרים באייבי צרייה 700 תושבת 500 טיימינג ומשאבת מיים 2500 וריאטור 1700 בערך שמן 260 בערך פילטר 60 שקל בערך פרפלו 150 בערך נוזל בלמים אה ושכחתי לציין שזה פלוס העברת הרכב טסט פלוס עבודה כמובן
לפי החישוב זה יוצא בסדר כמה עלות של הברקסים צלחות פלוס רפידות קדימה ואחורה מקורי כמובן? |
אמממ...
יאפ.. עשיתי טיפול כזה לא מזמן.. יצא לי 5600 .. לא כולל ציריה ותטשבות מנוע... שאני הבאתי אותם בעצמי.. זה המחיר . לא הייתי ממליץ להביא חלקים בעצמך בכול משקשור למנוע... שהמוסכניק יזמין לך הכול... כך שגם יהיה לך אחריות על החלקים.. אם יקרה משהו.. תוסי עוד 1000 אבל תהיה עם ראש שקט...בהצלחה
|
ברקסים עשית?
|
אמממ
כן.. רפידות + צלחות.
|
כמה עלה ואיזה החלפת מקדימה או מאחורה?
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |