![]() |
פתחי מזגן וג'נטים עם צמיגים
אני מעוניין להחליף את הצמיגים, ולפני שאני הולך לזרוק אלפייה על רבעיית צמיגים חדשים, הייתי רוצה לשמוע אם למישהו יש הצעה מעניינת לרבעיית ג'נטים עם צמיגים במידה 165/65/14 שיתאימו לפונטו דור ראשון.
חשוב שהצמיגים יהיו במצב טוב ועם תאריך ייצור סביר. בנוסף, מחפש פלסטיקה פנימית לפתחי מזגן (מצורפת תמונה להמחשה) http://imageshack.us/a/img138/2092/89422485.jpg מחיר הגיוני - חובה! אזור הדרום - עדיף. מגש לרמקולים כבר מצאתי, תודה לכל העוזרים. שיהיה חג שמח! |
דוד, הצלחת לבדר אותי.
אני מניח שבחלק הראשון של ההודעה אתה מתייחס לרדיאטור החימום, עליו פתחתי הודעה בפורום הטכני. אשמח לעוד פרטים לגבי המיקום, ועלות של הרדיאטור עצמו ללא העבודה. מעולם לא עישנתי, אפילו לא "שלוק", "שאכטה" או איך שתקראו לזה, תמיד הייתה לי סלידה מסיגריות. תוכל לעדכן אותי מה השער היציג של השקל מול הטיים ? ספר לי עוד על הג'נטים שברשותך, תמונות יתקבלו בברכה. בהנחה ומדובר בעסקה מעניינת, אני מוכן לחרוג ממנהגי ולרכוש סיגריות לראשונה בחיי. |
במקרה אני מוכר גאנטים עם צמיגים, כל הסט חדש!
אני מוכן להסתדר ולהתגמש, אני גם מהדרום http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15553 |
תומר, האמת שהג'נטים שלך יפים מאוד.
הג'נטים והצמיגים שלי לא מגיעים לרמה הזאת. בהצלחה דוד. |
הראיה שלי קצת חלשה, אבל עוד לא מאכזבת.
באמת ג'נטים מרשימים, אבל הצמיגים בחתך 70. אין לי מושג מה הפרוצדורה בשינוי מידת הצמיג, והאוטו רק עבר טסט, ככה שבטוח זה לא הולך להיות "על הדרך". תודה בכל זאת. דוד, אשמח לדעת מה לך יש להציע. |
אישור מתבצע במכון טסט תמורת 20 שקלים הלבד!
במחיר כזה הייתי מציע לך לשקול זאת בשנית! |
בסה"כ אישור במכון טסטים. זה ממש לא בעיה. ומותר לך לאשר מידה כזו לפי אוטודטה.
תומר אמרתי לך כבר הגנטים ממש יפים. שחרון |
צטט:
הבוקר הוא צילצל אלי להתייעץ בנושא. דוד. |
דוד, לא להתקמצן בפרטים.
איזה סט ג'נטים יש לך להציע? ומה קורה עם הרדיאטור חימום? חג שמח. מתן. |
בקשר לרדיאטור החימום, אין לי פרטים על מחיר של חדש.
לפני כשלושה חודשים הייתי בעסק, הוא תיקן לי רדיאטור של GT מקורי, שלא ניתן היה למצוא חדש. בדרכי הביתה רפי לין בדיוק צילצל אלי, סיפרתי לו על העסק שנימצא ליד בלומפילד. אמר שהוא שמע עליו. כאשר הגעתי הביתה, שכחתי לרשום את הכתובת והטלפון שלו במחשב. מצטער שאיני זוכר את השם והכתובת. שאל את רפי. רק עכשיו נודע לי מהבן, שאת הג'נטים והצמיגים הוא הבטיח לחבר שלו. וחוץ מיזה עקבתי אחריך ונודע לי שהחלפת ה"פ עם תומר. :) אם יהיה שינוי בקשר לג'נטים אחזור אליך אחרי החג. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:40. |