![]() |
hgt - על מה ולמה?
אהלן,
כיוון שאני לא נהנה מהפונטו elx שלי, חשבתי לשדרג. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה אני מרוויח אם אני קונה hgt? מה מיוחד באוטו הזה שכולם מתלהבים ממנו כל כך? |
נפח מנוע 1800 . יש hgt ויש hgt אבארט. השוני הוא גם העיצוב הספורטיבי והמנוע. היו גם בראבו hgt בזמנו . אני יודע על 2 בלבד שעוד קיימים.
|
אז כמו שצביקה רשם לפני יש כמה דגמי HGT.
בראבו HGT שאני מאמין שלא תמצא כבר ומצד שני גם מציע לא לגעת רכב ישן ולא מלהיב במיוחד בפונטו הHGT מתחלקת ל2 דגמים האחת הHGT המוכרת לכולנו בעלת מנוע 1800 סמ"ק, מספקת 130 כ"ס והשנייה שלא שווקה בארצנו היא הHGT ABARTH נותני מנוע לא משנים כי לא תמצא כזאת בארץ. המותג עצמו ABARTH נכנס לשוק הישראלי כלפני שנתיים ורוב המכירות שלו הן בגרסת ה500 ולא הפונטו. את כמות הפונטו אבארט בארץ ניתן לספור על שני כפות הידיים (מי שלא הבין כ10 מכוניות בלבד) לגבי אם מוצדק לקנות את הHGT או לא אז לא אני ולא חברי הפורום יכולים לענות לך כי לא מה שהכרח טוב לנו טוב לך. אני מציע שתתייעץ אם חברי פרום אשר בבעלותם HGT ואולי בטוב ליבם שיעשו לך סיבוב היכרות כדי שתדע האם הרכב עונה על דרישותיך. לדעתי האישית הייתי חוסך את הכסף וקונה משהו אחר. |
פונטו HGT אבארט' דווקא כן שווקה בארץ למשך שנתיים.
השוני הוא עיצובי ואבזורי ותו לא מהHGT יורו 3. בראבו HGT זה רכב נהדר, אך דיי נדיר, עם כל המשתמע מכך. ובכל מקרה, לא נראה לי שפותח השרשור התכוון אליו. יש לך דביק בראש הפורום עם כל המידע היבש על פונטו דור שני. |
למרות שהכוח יותר חזק מהפונטו שלך- אם אתה מחפש רכב חזק אתה לא בכיוון.
היא זריזה יחסית אבל לא משהו מעבר, עיצוב לא משהו בפנים ועם השקעה של הנמכה אתה יכול לקבל רכב מהנה לסיבובים. יש יחסית אלטרנטיבות לא רעןת בשוק, השאלה מה אתה מחפש |
וואלה זה אוטו טוב מאוד ! יש לי כזה בונטו HGT ! זה אוטו טוב
|
צטט:
מאיפה אתה ? אני מבאר יעקב אם אתה מהאזור ורוצה אני יעשה לך סיבוב ותראה כמה שכייף לנהוג על הרכב הזה |
יש לחבר שלי בראבו hgt סגולה.
וגם ראיתי ספייס אבראת' עומדת בפחחיה בלב המפרץ בחיפה אחרי תאונת חזית. |
צטט:
|
צטט:
אבארט לבנה במקרה ??? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:23. |