![]() |
פחחות
לצערי הפגוש הקידמי חטף מכה , התעקם ונשבר - את העיקום סידרתי אבל הוא שבור ואין ספק שצריך להחליף אותו. כמה יעלה לי להחליף את הפגוש כולל צבע?
כמובן שאני שואל בערך אולי יש מישהו שלאחרונה ביקר אצל הפחח . תודה |
1 צירוף קובץ(ים)
עזוב שטויות עשה אותו פרנקנשטין אצלי באונו הפגוש שבור וחיברתי אותו ביחד עם חתיחת עץ וברגים
|
פגוש לרכב
יש שלוש אפשרויות להחלפת פגוש הקדמי, חדש מקורי (יקר אבל איכותי) או חדש תחליפי (זול אבל לרוב לא איכותי בתכונותיו הפלסטיות) או משומש ואפילו משומש מקורי (גם זול וגם איכותי).
מכיוון שאתה מהצפון (היכן?) פנה אל רמי כאן והוא יסייע לך (מקצועי, אמין והוגן במחיריו): www.musach.co.il/details.asp?id=376 בהצלחה ובברכת שנה טובה - רפי לין |
תודה רפי
יש עוד עניין שרק היום שמתי לב - המכסה מנוע לא נסגר חלק ז"א שאחרי שטורקים אותו צריך לדחוף אותו כמה פעמים כלפי מטה כדי שייסגר. בנוסף התושבת העליונה של הרדיאטור לא במקום שלה היא זזה 2 מילי לצד שמאל. כי כשפירקתי את הטמבון , בטעות פירקתי את ה2 ברגים התחתונים הגדולים שתופסים את הרדיאטור , ושהחזרתי חזרה את הברגים הפין העליון לא נכנס לתושבת.
ניגשתי היום לפחח שחבר המליץ ( מכיוון שהיה חג והפחח שאני מכיר במורשה מאזדה היה סגור) עקב לחץ של זמן לסגור את העניין, ראה את המכה ואחרי שהסברתי לו על הבעיות שנוצרו , תיאמנו לחמישי בבוקר כדי שיוריד את הטמבון ויראה מה התעקם וייתן לי הצעת מחיר! "על הדרך" שאלתי אותו כמה יעלה לי צביעה של מכסה מנוע והגג בגלל קילופים וצבע דהוי - נתן לי הצעה של 1000 שקל . בהחלט אשוב לעדכן! אגב חג שמח ושנה טובה! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:52. |