![]() |
וונטה בפונטו ספייס 03
חייב לדעת ממומחים אחת ולתמיד ...
האם הוונטה בימים חמים אלה פועלת בתדירות כה גבוהה? [גם מול כלי רכב אחרים] גם נסיעה של 10 דקות בשעות הלילה,גוררת פעילות של הוונטה [במהירות הגבוהה מבין השניים]. הוחלף לא מזמן טרמוסטט,נבדק הצינור שמוביל מים מהמנוע לרדיאטור, רק כאשר הוא רותח מופעלת הוונטה. מים יש ונזילות אין. לצערי הדגם של הרכב שלי הוא הדגם הפחות מאובזר [ללא שעון חום,איך לעזאזל הגיעו לרמת גימור הטיפשית הזאת ?!] חשוב לציין שכבר עמדתי בפקקים, ירדתי עם הרכב לאילת,למזלי הכל עבר בשלום ללא תקלות... האם יש סיבה לדאגה? שאולי בעתיד הקרוב הנורה האדומה שמבשרת רעות תדלק, או שמדובר במהלך עבודה תקין? :confused: תודה גיא ;) |
מצטרף לשאלה
שמתי לב שגם הונטה שלי עובדת על המהירות הגבוהה לכמה שניות (10-30) בעמידות בימים חמים. זה הסב את תשומת ליבי מכיוון שזה נדיר שהוונטה עובדת על המהירות הגבוהה מבין השתיים...
כמו קודמי בשרשור - אין נזילות, יש מים, טרמוסטט בן שנה ויש שעון חום וכלום לא זז מילימטר. סתם שאלה, האם באמת באמת חם? |
שאלה פשוטה שפתרה לפחות ל2 חברים שאלה דומה ברכבים שונים.
האם אתם נוסעים עם מזגן? כלומר בזמן שאתם שומעים את הוונטה על מצב 2 אתם עם מזגן דולק? כי אם כן זה תקין לחלוטין. (חלילה לא בא לזלזל באף אחד או לצחוק, פשוט שאלו אותי 2 חברים בתקופה של שבוע ולאחר בדיקה הסתבר שהם עם מזגן דולק ואז שומעים את הוונטה |
היום עשיתי בדיקה
הוונטה נכנסת ממש מהר לפעולה על המהירות הגבוהה מבין השניים הפעולה של הוונטה לא נפסקת כל עוד לא כיביתי את המנוע [אחרי המתנה של 10ד'] בנסיעה הוונטה מפסיקה עד לעמידה ממושכת של דקה שתיים...ואז שוב נכנסת לפעולה. את הבדיקה עשיתי כשהרכב בעמידה ללא מזגן. אני כבר מתחיל להבין שיש תקלה |
עדכון : הבעיה נפתרה !
חוסר אחריות מצידי לא למלא מים + ככל הנראה מעט אויר במערכת גרם לוונטה לפעול ולפצות על החוסר במים במערכת הקירור. ההבדלים ניכרים באופן משמעותי,הרכב סוחב יותר טוב המזגן מקרר טוב יותר. למזלי זה נגמר בשלום לעת עתה. תודה |
על כמה היה המפלס מים (שחסר)?
|
כמעט על ה "MIN" של מיכל המים
|
מקווה מאוד כי כל הסיפור בהחלט נגמר בשלום.
מזל שמצאת את הבעיה בזמן. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:33. |