![]() |
התיעצות לפני טיפול
שלום.
יש לי פיאט פונטו ספיס שנת 2002 ושתים עם 220 אלף קילומטר ואני מטפל בה במוסך "השחר" בנתניה... סך הכל אני די מרוצה ממנה אבל עכשיו אני צריך להכניס אותה לטיפול 20 אלף ואני די מבולבל מכיוון שאני לא יודע מה לעשות (מכיוון שזהו קילומטרז' גבוהה יחסית אני חושב): 1. האם כדאי להכניס אותה לטיפול במוסך המורשה (מכיוון שאלו טיפולם טובים אך מאוד יקירים יחסית למה שהמכונית שווה) 2. לחפש מוסך שאינו מורשה אך מומלץ פה (אשמח לקבל הצעות) 3. לחלופין להחליף את הרכב.....??? השיקול מאוד חשוב מכיוון שבאוקטובר אני נכנס לתקופת לימודים של שנתיים שלוש... אשמח לקבל תשובות מורחבות ומפורטת... תודה מראש מתנאל!!!! |
טיפול לפיאט
לא נתקלתי באזור נתניה והשרון במוסך שאינו מורשה היבואן ומתמחה כראוי במכוניות פיאט.
אני, במקומך כן הייתי ממשיך עם "מוסך השחר" ושאל שם את אריה או זאביק אם יש איזה הנחה לחברי מועדון פיאט. את מכוניות הפיאט הישנות שהיו במשפחתי (טמפרה 1991, אונו 1987 ו 1993 ובראבו 1997) תיקנתי וטיפלתי במוסך מורשה היבואן, אפילו שהכרתי, כאן במרכז, מוסכים פרטיים לא מורשי היבואן שכן מתמחים במכוניות פיאט, אבל הפרשי המחירים היו קטנים כשרציתי חלפים איכותיים (מקוריים או תואם מקורי או תחליפי איכותי ולא חלפים סיניים ודומיהם). בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:13. |