![]() |
חידה.
2 צירוף קובץ(ים)
מי שידע למה משמשת המשקולת בגשר, יקבל טיפול חינם. :)
דוד. |
אני לא מבין ברכבים או יותר נכון אני לא יודע איפה בדיוק נמצא הגשר הנ"ל ומה תפקידו אבל ממראהו בלבד אני יכול לשאר שהוא קשור למסגרת של השלדה . אני יכול לנחש כמה סיבות הגיוניות למשקולת:
1. בשביל להוריד את מרכז המסה של החלק, תורם ליציבות בסיבובים וכדומה. 2. בשביל מומנט האינרציה(מומנט הצמד) של החלק כלומר התנגדותו לסיבוב מבחינתנו כיוון הקריסה של החלק והקושי של החלק לקרוס. |
ניחושים לא יתקבלו כתשובה, אפילו אם יקלעו בול. :)
מי שמנחש הוא בסדר. בסוף השרשור תבין למה הכוונה, "בסדר" :) יאיר היה אצלי עד עכשיו ועזר לי לפרק מס' חלקים. ענה תשובה דומה לשלך, כאשר שאלתי אותו אם הוא בטוח, ענה אני מנחש. תפקיד הגשר הוא לשאת עליו את מערכת ההגה וכול המיתלים של הפרונט והמוט המייצב. הוא מחובר למסגרת של השלדה עם 6 ברגים. אגב, יאיר לא לקח את הכיסאות. מי שצריך מוזמן לקבלם חינם. יש גם חגורות בטחון במצב מצויין. דוד. |
להגיד שאני יודע ,אני לא . מה שכן ההיגיון אומר לי לאחר שהסברת את תפקידו שהתשובה היא כדי להשפיע על מומנט האינרציה שלו משמע למנוע קריסה/ גזירה של הקורה כתוצאה משאר הכוחות שפועלים עליה
|
אם כבר דיברת על הגשר,
למה משמשות 2 קוביות הקלקר עליו שמעליהן יושב הטמבון? |
יש לי יש לי
בולם במרכז גשר הרי הוא יושב על הגשר שמחובר לשילדה באמצע נמצא המייצב הזה שנכנס לתוך התעלה היכן שיושב האגזוז עכשיו בוא נניח שאנחנו בסיבוב מייצב זה נתמך על דפנות התעלה ומייצב את מרכב הרכב עכשיו מכיוון שאני יודע לאיזה טיפול אתה נותן אז אני מוותר (רמז קרוב לבת-ים) |
יאיר קלעת בול !
מה זה "אני מוותר" ?. אי אפשר לוותר על הפרס. ברגע שקלעת התחייבת. :) קבעתי לך פגישה עם הפסיכולוג לקבלת הטיפול חינם. :) דוד. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |