![]() |
נקישות מההגה
שלום לכולם.
בשבת בערב נדלקה מנורות ההגה, לצערי האישה החליטה ליסוע למרות שראתה. אחרי העבודה המנורה לא נדלקה, והכל נראה בסדר. אתמול בנסיעה שלי לעבודה הבחנתי כי יש רעש/ נקישות רק שלא היה ברור מאיפה במהלך נסיעה. היום מצאתי את הרעש/ מאיפה הבעיה, זה בא מכיוון ההגה. כאשר אני מסובב את ההגה במקום יש קול של נקישה לפעמים קלה יותר ולפעמים חזק יותר. כמובן שאין כלום בנסיעה רציפה (מעל 30 קמ"ש). מהו החלק אשר נפגע/ נהרס? את מה צריך לבדוק?:( |
לבקשתך בשרשור אחר, אני מאוד רוצה לעזור לך.
אבל לא ניתן, בלי לבדוק. דוד. |
א) האם אוכל לבקש את עזרתך בבדיקה.
ב) מה האפשרויות בכלל? |
מצטער לא.
אני עסוק עם הבאגי. יש לי עוד להתקין חגורות בטחון במקום הדלתות, ולפרק עוד חלקים שלא נחוצים לבאגי. דוד. |
במידה ואתה מתעסק איתה בסופ"ש הייתי שמח להציעה עוד זוג ידיים :cool:
|
עדכן:
אז לאחר "הרבה" עזרה מחברי הפורום כאן, מצאתי את הבעיה אשר היה פשוט מצחיקה. הפלסטיק יצא מהמקום ופשוט נצמד למוט ההגה. הפלסטיק הוזז והנקישות נעלמו. נשאר רק לחבר את הפלסטיק מחדש (שמחובר את הוברג של הפנל המרכזי). דוד: אני עובד על דיסק חדש לרכב עם שירי ארץ ישראל, כנראה שזה באמת עוזר בעבודה :smile: |
שמח שלא תצתרך לבוא ביום שישי כפי שסיכמנו.
כן, שירי ארץ ישראל זה משהו. ולא השירים של היום. סביב הנושאים "אני אוהב אותך", "את נשמתי" "אין לי חיים בלעדייך" וכו' :) דוד. |
דוד שכחת גם "נשבע לך לא בוגד בחית עיווני לא בוגד...":D
|
צטט:
הקלאץ' יחכה למזג האוויר המתאים יותר :D |
צטט:
Guter, בינתיים ברר מחיר להחלפת הקלאץ, בכמה מקומות. כמובן עם החלפת מחזיר השמן ופקק נס קפה. לאחר מכן נדבר. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:05. |