![]() |
בעיות חשמל פונטו מודל 2000
שלום לכולם
אבקש את עזרתכם איך להחליף מנורה בלוח שעונים (מנורת מד דלק) צד ימין אחורי לא נדלקו מנורת חניה מנרת ברקס ומנורת לוחית שמאלית לא מגיע מתח צעד ראשון העברתי חוטים משמאל לימין(בתור) לדעתי התקע המרכזי לא מעביר מתח ואיזה הוא דרך אגב חור באגזוז הוא גורם לבעיית זיהום אויר בטסט נזילת שמן מהגה ניקויי והחלפת גרמושקה רצויי לשים טיפה פחות שמן ולא לנעול הגה לתשובתכם אודה יאיר |
נורות
אני מניח שכוונתך לפונטו דור 1 ולא פונטו "ספייס".
נראה לי שתקלת אור אחורי ימין ואור זהוי אחורי אולי נובעים מנתיך (פיוז) שרוף ואז גם אחת מנורות החנייה הקטנות שבפנס הראשי לא תידלק (כמובן שתבדוק זאת לאחר פרוק חוט הגישור שהתקנת). תקלת אור בלם בצד ימין הנה, כנראה, רק בגלל נורת בלם שרופה. את נורת תאורת מד הדלק אתה מחליף ע"י הסרת לוח השעונים וזאת לאחר פתיחת 2 ברגי האלן המחברים אותו לדשבורד. אין צורך לנתק את מחברי החשמל אל לוח השעונים. אזהרה - אם יש מע' כרית אויר במכוניתך, אז אסור להפעיל את מתג ההצתה כשמחברי החשמל ללוח השעונים מנותקים כו אז תרשם תקלה במחשב כריות האויר הניתנת למחיקה רק ע"י מחשב האבחון של פיאט. נא עדכן בתוצאות. בהצלחה ובברכה - רפי לין :) |
המשך בעיות חשמל פונטו דור 2
לרפי שלום ולכולם
מתח לא מגיע למנורות ברקס חניה ומנורת לוחית שמאלית אחורית. בבדיקה של מנורה קידמית חניה פעלה ז"א פיוזים תקינים ןנבדקו. על הלוח הראשי ישנם תקעים ולא ידוע לי איזה הוא שלא מעביר מתח לצמה ימינית אחורית |
פונטו 2000 דור 1 ולא ספייס
פונטו דור 1 ולא ספייס
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:14. |