![]() |
עשן שחור בפיאט דובלו 2008
שלום לכולם, אני בטוח שיש פה הרבה שאלות לגבי זה, אבל השאלה שלי היא שונה.
הרכב שברשותי עבר תדלוק עם מים בטעות, מה שיצר חלודה במזרקים וגמר אותם. כשהכניסו את הרכב למוסך, מה שביקשו ממנו זה רק שהאוטו יניע ויסע, כדי שיוכלו למכור אותו. באמת האוטו נוסע מצויין, רק שהוא מעשן יותר ממני... אמרו לי זה בגלל שהמזרקים ששמו לי לא טובים, בדקתי מה הדגם של המזרקים ששמו לי וראיתי שהדגם הוא 0445110-002, בכל מיני אתרים באינטרנט ששמתי לב שהדגם של המזרק שמתאים לדובלו זה 0445110-119, אבל גם זה אני לא בטוח, מישהו יכול להגיד לי בוודאות איזה דגם של מזרקים אני צריך? פיאט דובלו 2008 טורבו דיזל 1.900. תודה רבה רבה לעוזרים. המשך יום מקסים. מיקי. |
מזרקי פיאט דובלו
לאחר התקנת מזרקים חדשים בדובלו, יש לבצע קידוד שלהם עם מחשב נהול המנוע ואולי זה לא בוצע.
מס' המזרקים שכתבת אינם מק"ט של פיאט ויתכן שהם של יצרן המזרקים עצמו ("בוש"?). בברכה - רפי לין |
היי רפי,
אני מאמין שלא בוצע קידוד למזרקים, זה לא מוסך מורשה, והוא מבחינתו היה רק לגרום לרכב להניע ולנסוע. המקט שנתתי זה מקט של בוש, ואני יודע שיש הבדלים בגדלים של המרקים בין המקטים השונים, האם ההבדל באורך יכול לגרום לעשן השחור? והאם ואני עושה רק קידוד למזרקים זה יכול לפתור לי את הבעיה של העשן? תודה רבה רבה. מיקי. |
מזרקי סולר
לפעמים ההבדלים בין מזרקים הנם גם בספיקתם (כמות הדלק המרוססת) וברור שהכל צריך להיות מדויק.
בברכה - רפי לין |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |