![]() |
סאנרוף שעשיתי לפונטו ספייס
|
תתחדש!! כמה עלה התענוג?
נראה מעולה! |
מאושר ברישיון? או שאתה מתפלל כל יום שלא יתפסו אותך
|
תתחדש יצא ממש יפה :grin:
ד''א אישרת ברישיון? וכמה עלה הסנרוף? |
ממש יפה :],תתחדש.
|
יצא יפייפה, נותן קונטרה מצויינת לגג הלבן. הוא נפתח רק למעלה או גם אחורה?
אגב, עברת סטס עם השחרת החלונות הקידמיים? |
ממתי צריך לאשר סאנרוף ברישיון?
אני שואל, כי בזמנו בפונטו הקודמת, חלק מהרשיונות היו מגיעים עם אזכור לסאנרוף, וחלק בלי (במועד החידוש השנתי). ובכלל לא היה לי סאנרוף. |
סאנרוף מאז ומתמיד היה צריך לאשר. (אני מדבר על התקופות המודרניות כן? לא על שנות ה 70)
זה הורדה מהכביש במקרה של בדיקת בוחן, וכישלון 100% בטסט במידה וזה לא מאושר. הבעיתיות בנושא היא שרק מקום מוסמך ע"י משרד התחבורה יכול לתת אישור, כל מקום אחר לא יכול לתת אישור קביל ומשרד התחבורה לא יאשר. היו מקרים בהם אנשים עשו חלון גג, ולבסוף התבקשו להוריד אותו, וזה כבר סיפור, כל החיפוי הפנימי - להשיג חדש. להוציא את הסנרוף, להשלים עם חתיכת פח, ללטש, ליישר, פחחות ואז צבע - בקיצור עסק יקר מאוד. |
כל העסק הזה עולה 3,100
זה חלון גג ידני משהו יפה רציתי חשמלי אבל זה לא שווה את המחיר ,לעולה כמעט 9 אלף שקל זה לא משתלם.. קיבלתי מהחברה דף כזה שאני אמור ללכת בימים הקרובים לטסט שיעדכנו לי ברישיון שיש לי חלון גג ואז בטסט בנובמבר מגיעה לי אגרה עם החלון בגג בקשר לחלונות השחורים זה עובר בקומבינות הכל, |
זה המקום שעושה:
http://www.sunroof.co.il/Default.aspx?f=51 תסתכלו בגלריה שם על עבודות שלהם ויש את הסוגי גגות וכמה כל אחד עולה הכל כתוב באתר |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:01. |