![]() |
מהו מחיר המנוע 1.3 לפיאט פונטו 99?
יש לי כמה שאלות לגבי הפונטו:
כמה עולה מנוע 1.3 חדש לפיאט פונטו 99 ואיפה אפשר להשיג עוד מידע באינטרנט על מכירי המנועים לפיאט. שמעתי שלפונטו משנת 97-98 יש הרבה בעיות במנוע, בראש מנוע, שמן ועוד. האם זה נכון ואיזה מודל פונטו דור ראשון עדיף לקנות. תודה מראש, אודה מעוד אם תענו לשאלותי |
יש לי פונטו 98' והיא לא עושה שום בעיות מיוחדות.
המנועים בפונטו (דור ראשון, דור שני, ואפילו בגרנדה) נשארו בבסיס שלהם אותו הדבר עוד מימי האונו :) אלה מנועים פשוטים, אמינים, וחסכוניים. |
תודה לך על התשובה. אני חושב אם לקנות אוטו שהיה בהשכרה, אני מבין שהאוטו אולי יצתרך עוד תיפולים בהמשך ואף אולי תיקון או החלפת המנוע, תוכל להגיד כמה עולה בערך מנוע חדש ואיפה אפשר לקבל מידע על זה וחלקים אחרים
|
אוטו שלי היינו גם מהשכרה והשקעתי כמה וכמה עלייה ואני לא מיתכוון לימכור אותה
היו לי כמה קצת בעיות במנוע בעיקר לחץ שמן נמוכה.במוסכניק טענו שהם יכולים להביא מנוע שנת 2000 מיבוא שזה 3000 שקל+עבודה ובסך הכל 3500 שקל. אבל חכה שחברנו רפי יגיב פה ויוכל להמליץ לך על כך. בהצלחה. |
כל רכב זקוק לטיפולים. כאשר ימציאו רכב שלא זקוק לטיפולים....
לפונטו שלי יש עבר צבאי, שזה הרבה יותר נוראי מעבר של השכרה לדעתי, ועדיין אני לא רואה צורך להחליף מנוע. קנה רכב מטופל כמו שצריך במצב טוב, ולא תהיה לך סיבה להחליף מנוע שנים רבות... |
עוד שאלה קטנה, עד כמה קילומטרז' פחות או יותר המנוע של פונטו יכול להגיע?
|
מנוע פונטו
אני ראיתי מכוניות פונטו 75 של צה"ל שעברו למעלה מ 350000 ק"מ ולא נגעו במנוע והן נסעו מצוין.
בברכה - רפי לין :) |
רפי בוא נגיד האם ניתן להאריך את החיי מנוע למשל כל הטיפולים תמיד בזמן התכופים והאם זה יכול לאריך יותר אף בק"מ?נגיד יותר מ 350K?
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:30. |