![]() |
פתיחת מכסה מנוע
שלום רב,
נקרע לי כבל הרמה למכסה מנוע בפונטו [דור ראשון] ניסיתי איכשהו להתגבר על הבעיה כיוון שהכבל נחתך ממש על הסף ופלייר כבר לא עזר כיוון שלא נשאר לי כבל למשוך כמעט. אז חתכתי את הכבל ואת הקטע הזה שנותן לו קונטרה למשיכה. ונשארתי עם המעטפת של הכבל והכבל עצמו [הפנימי ממתכת]. הצלחתי פעם אחת לפתוח ככה ועכשיו כבר אי אפשר ... כמה חזק שמושכים, פלייר מה לא . פשוט לא נפתח. השאלה שלי אם אפשר בדרך אחרת לפתוח את מכסה המנוע, ניסיתי להסתכל בגריל [גם כן גריל... ] ולא מבין כלום, רואה רק את הגוף הזה של הרדיאטור נראה לי.. תעזרו לי בבקשה! בנוסף אם למישהו יש הצעה איך לתקן את הבעיה לאחר מכן אני אשמח ! אגב אני מאשדוד, אם יש מישהו בסביבה שמעוניין לתרום כמה דקות מזמנו [עליי] אעריך את זה מאוד. תודה רבה וסופ"ש נעים ! |
יש ברשותי כבל עם ידית משומש במצב טוב.
אם הצלחת לפתוח פעם אחת כפי שכתבת, תוכל לפתוח שוב, אם מישהו ילחץ על מכסה המנוע למטה. ואתה תמשוך את הפנימי אחורה ואת החיצוני קדימה. נסה עם שני פליירים. דוד. |
תודה על העזרה, אנסה מחר בבוקר ואעדכן, יש ברשותי גם את הידית... לגבי הכבל... אתה כבר יודע :(
|
טוב, זה לא הלך כמו שציפיתי... החיצוני [שחור] נקרע לגמרי ואין לי יותר כזה מתחת למושב הנהג...
נשארתי שם עם כבל ברזל חשוף וקרוע בקצה שלו, ז'תומרת הכבל לא מאוחד ויכול "להפרם"... עוד טריקים איך לפתוח את הדבר הזה, אולי בלי הכבל? |
עדכון:
שלשום המשכתי בניסיון לחפש דרך לסדר את הבעיה, לאחר שעברתי גם אצל מוסך פיאט מורשה באשדוד, מס' מוסכים בסביבה ועוד מס' פחחים ללא הועיל... פניתי לקרוב משפ' בעל עסק בתחום. ולאחר מס' שעות הגיע כבל חדש [מנויילן] במחיר 50שח... לאחר מכן לעוד פחח בעל שם בסביבה שניסה מכל הלב אך לא הצליח, אחד העובדים שלו הפנה אותי למוסך אחר קרוב והדגיש שמדובר בחברה שעבדו הרבה עם פיאט. הגעתי אליהם עם הכבל והבשורה המרה בפי, שלוותה בפרצוף עגום במיוחד כנראה לנוכח הסרבול וכנראה שהעבודה הזאת לא הכי משתלמת להם מבחינה נפשית ..חח.. גבו ממני עוד200שח . סה"כ 250שח לתיקון הזדערס הזה חברים, הרגשתי הקלה, כי באמת שעמדתי לקחת דיסק ולנסר לרכב את הרבאק. ממליץ בחום על המקום, נראים לי מקצועיים, רציניים ולא פוחדים מעבודה - מוסך גדי באשדוד... בחיי שכמעט נישקתי לבנאדם את הרגליים! מס' מילים- דוד, מצטער על הטרטור בפרטי, אבל בסופו של דבר הסתדרתי בתחומי העיר שלי שמבחינה כלכלית יותר קל [מובן, אני לא נוהג על איזו פורש קופה GT קררה טורבו מגה סופר טריפל דאבל לאפה 7], ואני מודה לך על הכוונה!! בברכת יום טוב וסופ"ש מהנה וקליל במיוחד. |
המחיר שלקחו לך סביר.
סוף טוב הכול טוב. תיהנה. :) דוד. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |