![]() |
ג'אנטים לגרנדה פונטו מנוע 1.2
שלום רב,
אני מתעניין בג'אנטים לצמיגים שמידתם 165/65/15. אני מעוניין בג'אנטים מקוריים של פיאט.. עוד אביזר שאני מעוניין זה גריל כרום של פיאט... תודה |
ג'נטים וגריל
נא כתוב את מס' שילדת המכונית (רשום ברשיון הרכב) או את מס' רישוי המכונית ולפי זה ידעו באגף החלפים של פיאט מה בדיוק מתאים למכוניתך.
בברכה - רפי לין |
מספר שלדה: ZFA19900081278851
תודה רבה |
חישוקי גלגלים
אם כוונתך לחישוקי ברזל המקוריים של פיאט, אז להלן תשובת אגף החלפים של פיאט:
יש לנו במלאי חישוקים שפורקו מרכב חדש לפני מסירה לכלי רכב שהותקנו בהם חישוקי מגנזיום במסגרת מבצע מכירות. המק"ט הוא: 51763241 . המחיר לצרכן הוא: 1,004.50 ₪ ללא מע"מ ליחידה. ההצעה שלנו היא 250 ₪ לחישוק יחיד ללא מע"מ. המכירה תתבצע במזומן , ישירות אצלנו, במוסך מרכזי ברמת החייל, אבל עליך לאשר כאן שברצונך לקנותם והם יועברו למוסך המרכזי ממחסן החלפים הראשי ויתואם המחיר הזה איתם, במוסך המרכזי. תודה. צביקה שמולביץ מנהל שיווק והפצה-אגף חלפים סוכנות מכוניות לים התיכון בע"מ בברכה - רפי לין |
לא רפי, אני מאמין שהוא מתכוון לחישוקי סגסוגת אוריגינלים של גרנדה
http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...o-1_460x0w.jpg |
שנייה, זאת הצעת מחיר לג'אנטים ברזל? כאילו לטסות? :rolleyes:
|
תודה רבה על התשובה...
אבל כמו שאמרו בפורום התכוונתי לג'אנטים מגנזיום מקורי של פיאט..אשמח לתשובה בנוגע למגנזיום.. שאלתי בקשר לגריל כרום קדמי לגרנדה פונטו ולא קיבלתי תשובה...אשמח לתשובה בנוגע לזה גם... תודה רבה |
ג'נטים מגנזיום וגריל כרום
אני משער שאין יבוא מפיאט של ג'נטים מגנזיום מקוריים ושל גריל כרום (שיתכן שהוא כלל לא מקורי ואין כזה מקורי), אבל הודעה זאת מועברת שוב אל אגף החלפים וכנראה שתשובה תהיה רק בשבוע הבא.
בברכה וחג שמח - רפי לין |
תשובת אגף החלפים של פיאט לגבי ג'נטים מגנזיום
להלן תשובת אגף החלפים של פיאט לגבי ג'נטים מגנזיום:
מק"ט :735480818 ,חישוק מגנזיום פונטו גרנדה מחיר לצרכן: 2,529.95 ₪ ללא מע"מ יש לנו 2 יחידות במלאי [ בעיקר לצורך תחזוקת שבר], אם יבקש לרכוש סט, אני אזמין עבורו את הכמות המשלימה. הלקוח יקבל 20% הנחה , אצל אחד מהמפיצים [מיר, סודאי] אבקש להודיע לי על המפיץ שהוא בוחר על מנת לסגור איתו את ההנחה.. תודה. צביקה שמולביץ מנהל שיווק והפצה-אגף חלפים סוכנות מכוניות לים התיכון בע"מ בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:01. |