![]() |
מעוניין בפנסיי אנג'ל אייז + ספויילר ל HGT
חבר'ה..
אני מעוניין לקנות פנסי אנג'ל אייז ו- ספויילר ל HGT שלי. למי שמוכר, או מכיר מישהו שמוכר.. אני מעוניין מאוד.. 8O |
אנג'לאייז יש לך בחולון ברדלין וספוילר קשה להשיג אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מצאתי
|
צטט:
|
אם אתה מדבר על הספוילר אז כשמתי את האנג'לייס ברדלין הוא אמר לי שהוא יכול להזמין לי ספוילר אבל יעלה הרבה מעל 1000 שקל אז וויתרתי יש באיבי איטליה כמה שמוכרים ספוילרים אבל לא שולחים לישראל תנסה לדבר עם המוכרים אולי ישלחו לך.
יום טוב איתי. |
אממ..
זה מעניין.. ברדלין?! באמת מוכנים לייבא ספויילר?!
מחר אני קופץ עליהם!!! *** אני כבר כמה שבועות חולם על ספויילר לHGT שלי XDDDD |
עדיף תישאר עם ebay. הזמנתי פעם אצלו סט קויילאוברים, היה אמור להגיע אחרי 3 חודש בערך, נסחב קרוב לשנה שלמה ועדיין לא הגיע, כמובן שביטלתי בסופו של דבר.
קרה עוד מקרה דומה לחבר. זה חבל מאוד, מכיוון שהוא מזמין דרך חברה שנקראת Fk-automotive שיש להם מבחר נחמד של תוספות לפונטו, ובמחירים לא גבוהים כלל. בכל מקרה אם זה לא במלאי עכשיו, מנסיון אישי, אל תבנה על זה שזה יגיע בקרוב. בקשר לספויילר, נסה לחפש באייבי אוסטריה, גרמניה ואיטליה. לא הרבה שולחים מאנגליה לארץ, אני את הספויילר שלי הזמנתי מאוסטריה. בהצלחה ערן |
אממ..
כן.. רק שאני לא יודע איזה מתאים ל HGT.. הבנתי שיש ספויילר עם חורים בחלון משהו.. וראיתי את המבחר של הספויילרים ב EBAY.. הספויילרים שם גדולים.. אני מחפש את הספויילר של ABARATH .. הקטן .. כמו לשחר מהפורום, תסתכל בפורום קניה מכירה, באשכול שהוא מוכר אותה שם.. יש שם תמונה דיי ברורה של הספויילר.
|
מכיר את כל הספויילרים. הספויילר של שחר הוא לא של אבארט אלה של sporting, ואצלו זה עם חורים בחלון. הספויילר שאתה צריך זה דמוי אבארט שהולך בהדבקה. יש גם עוד דגם, דיי קטן שהולך בהדבקה אבל הוא לא נראה משהו. אתה צריך לחפש ספויילר לפונטו דור 2 שלוש דלתות שנראה כמו האבארט, זה מתאים.
|
אממ..
לא נעים לי לבקש.. אבל אם יש מצב שתשלח לי לינק מי EBAY לספויילר כזה, אני אשמח מאוד. :D
|
להתחיל לבדוק אחד אחד מי שולח לארץ אני לא יעשה. חוויה מתישה מאוד עד שתמצא אחד. תצטרך לחפש באייבי בארצות שונות ופשוט לשלוח הודעה לכל ספויילר מתאים שתראה ולשאול אם המוכר מוכן לשלוח, בכל מקרה:
הספויילר שאתה צריך, דגם אבארט: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuin...#ht_1231wt_698 הספויילר שיש לשחר, לא מתאים לשלך: http://is02.thegumtree.com/image/big/105652114.jpg תחפש לפי התמונה, מה שדומה לאבארט, אם זה לא צבוע כנראה זה לא מקורי אלה עשוי מפייברגלאס (ספציפית מה ששלחתי לך מקורי). כמובן לפני משלוח גם תוודה מול השולח שזה מתאים ל- Punto mk2 3dr 99-2006. בהצלחה ערן |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:22. |