![]() |
ייעוץ לגבי פונטו ספייס ELX 2002
שלום רב!
אני כמו הרבה אנשים פה מחפש פונטו ספייס, ועקב היותי ירושלמי לאחרונה חיפשתי דגם ELX. מצאתי רכב הבא: שנת 2002 דגם ידני, צבע ירוק מטלי, יד שנייה במשפחה. לפי הפרטים שקיבלתי בטלפון נהג אחרון פנסיונר (אכן דיברתי עם מישהו שנשמע ככה...) . האוטו עשה 108000, טסט נעשה השבוע. סיבה שמוכרים את האוטו, כי יש להם עוד רכב ואין להם טעם בעוד אחד. אני חמישי הזה נוסע לראות את האוטו. בכללי נשמע לי טוב ;)- מה דעתכם? ועל מה תמליצו לשים לב בעת נסיעה עליו, בדיקה... בתודה , סשה. |
1 צירוף קובץ(ים)
שלום לכולם שוב פעם.
בהמשך להודעה הקודמת אני מצרף תמונה ששלח לי בעל הרכב, שניתן לראות שם תוצצאה של חניה לא זהירה....הפלסטיק הקדמי מצד ימין קצת יצא מהמקום, אז השאלה שלי לבעלי הבנה בעיניין - זה משהו קריטי שבגללו כדאי לוותר על הקנייה, או שעלות תיקון לא יקרה מד ופשוט להוריד מהמחיר שנדרש? |
לא קריטי כלל, תוריד לו כ 300 ש״ח מהמחיר שהוא דורש ותדאג שהמצב המכני תקין וטופל כמו שצריך בדגש למים פראפלו ולא שמו מים רגילים בעבר ואל תוותר
על בדיקה לפני קניה! שיהיה בהצלחה ! |
כמו שכבר תומר אמר. זה ממש שולי.
ואל תוותר על בדיקה. אני לא רוצה להיות מודל לדוגמא אבל אני נגעתי ב-HGT ללא בדיקה נפלתי ב-6 אלף שקל. אבל עכשיו היא תיהיה אחת השמורות בארץ. רק עניין של זמן. המון בהצלחה. נשמע כמו רכב חמוד שבקושי השתמשו בו. |
קודם כל תודה על התגובות. :)
בדיקה אני כמובן אעשה, אני אקח את האוטו לקומפיוטסט בחיפה, אני זוכר שיש להם בדיקה מאוד מקיפה, אלא אם כן יש למישהו המלצה אחרת? ולגבי האוטו הבן אדם אמר לי שמאז שאמא שלו קנטה את האוטו חדש מהחנות, הטיפולים נעשו רק במורשה, ושרק שם היו מחליפים לו נוזלים, שמנים וכו'.....מקווה שזה ככה. |
בסוף הבאיתי את הרכב הנ"ל ב10000 בדיוק. לדעתי שווה, לא? האוטו צריך כמובן קצת טיפול קוסמטי אבל זה שולי, לא?
|
הפונטו "ספייס"
מזל טוב ושתיהנה מהמכונית.
בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:13. |