![]() |
יעוץ לאחר בדיקה עבור גרנדה פונטו 2007
שלום
אני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי ופונטו נראית לי אופציה טובה. האוטו מיועד לנסוע כ- 75 ק"מ כל יום. מצאתי פיאט עם הנתונים הבאים : גרנדה פונטו 2007 רובוטית 1.4, 85 אלף ק"מ, יד שלישית (כולן פרטיות) ,לקחתי אותה לבדיקה והייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי הממצאים של בדיקה . רוב הדברים היו תקינים אבל יש כמה דברים שלא כל כך ברורים לי. מנוע- מערכת תזמון: החלף רצועות תזמון לפי הוראות יצרן. ראש מנוע: צריכת שמן מובילי שסתומים מערכת קירור- רדיאטור מעוך / מעיכות סרן קדמי ומערכת היגוי - מתלה קידמי: לתקן/ לכוון. מערכת היגוי: לתקן/ לכוון. (כיוון פרונט) שלדת מרכב - תקוני מרכב, משמעות נמוכה: מעיכות/ מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים. העברת כוח - מצמד : נזילות שמן ההידראולי. האם הדברים שסימנתי באדום הם דברים שצריכים להדאיג ? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. המון תודה מראש. |
משהו מריח לא טוב.
85 אלף ק"מ, וכבר יש בעיה במובילי שסתומים. (לא כתבת גומיות שסתומים) לא נראה לי שמס' הק"מ נכון. כדי לישר קו, יש הוצאה לא קטנה. כמובן שהכול תלוי במחיר הקניה. עם המעיכות במרכב, תצתרך להתמודד בזמן שתרצה למכור. דוד. |
תודה על התשובה.
המכון בדיקה אימת את הקילומטרז' אז כנראה שהוא אמיתי. מה זה אומר אבל שיש בעיה במובילי שסתומים ? (לא כתוב בטופס גומיות שסתומים). המחיר הוא כ 9 אלף מתחת למחירון (במסגרת מבצע של אחד הטרייד אינים הגדולים). |
תעזוב אותך ממחיר מבצע. אף אחד לא מחלק מתנות.
במחירון יד 2 היא מופיעה 43 אלף. אבל יש לזכור שהמכוניות נמכרות היום בהרבה פחות ממחיר מחירון. כדי להחליף מובילי שסתומים חייבים להוריד ראש ולמסור לחרט. בנוסף יש לעשות גם טיימינג. איך בדיוק המכון אימת שהק"מ אמיתי ?. לפי הרישיון ?. דוד. |
תראה, אני לא בקיא באיך שהם בודקים את המד ק"מ, אם בכלל בודקים אותו.
בבדיקה הם יכולים לבדוק ראש מנוע ? הם הרי לא פותחים כלום. כמה יכול לעלות כל הסיפור הזה עם הראש מנוע וטיימינג ? אני אנסה להוריד אותם עוד במחיר. תודה |
מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הראש מנוע? מה יכולה להיות בערך עלות התיקון של כזה דבר ?
|
הייתי לוקח אותה למוסך שיסתכל עליה ויתן הצעת מחיר.
בהתחשב בזה שהגיר רובוטי, אם באמת יש ממנו נזילה אז צפה להיפרד מכ-3000 ש"ח בשביל לתקן אותה. אם לא תתקן אותה, אתה עלול לפגוע במנגנון של הרובוט, ובמקרה הגרוע שיתעקמו חלקים בתוכו. |
בקיצור רד מהרכב הספציפי הזה
יש המון כאלו |
צטט:
הרכב הזה מתכון לצרות רבות בהמשך. |
תודה לכולם על התגובות
הייתי במוסך מורשה של פיאט. הם הציעו להחליף את היחידה המכנית +החשמלית של הרובוט. 3000 שקל זה עוד היה מחיר טוב. בכל מקרה אני כנראה יורד מהרכב. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:51. |