![]() |
פונטו 2001 ורעש בעצירה
ממה יכול לנבוע רעש שקורה לפעמים כמשלישי מעבירה לניוטרל ולוחצת ברקס, בדרך כלל כשאני צריכה לעצור מהר ולא בהדרגה, יש כמו רעש של משהו שכאילו משתפשף על הכביש! מוזר אה?
אולי זה רעש פנימי אבל הוא בא מהכיוון הזה של הכביש.. הוא קורה בסוף העצירה של הרכב ולא משהו מתמשך מידי עד שאני נעצרת. זה לא קורה הרבה כך שאני לא זוכרת אם הקלצ' לחוץ באותו זמן (נראה לי שכן) אז אולי זה נובע משם? הברקסים נראה לי בסדר והרעש הזה קורא אחת ל.. מה דעתכם? |
כמובן שקשה לאתר רעשים דרך האינטרנט אבל זה יכול להיות מברקסים אחוריים שקרובים להחלפה או שהצטבר בהם לכלוך - השערה בלבד.
ואגב, אומנם כבר כמה שנים לא נהגתי בידני, אבל למה בזמן בלימה להעביר לניוטרל ? למה לא להוריד הילוכים ולסייע לבלימה או שפשוט ללחוץ קלץ' עד הסוף ? האם בחנייה (כלומר מקום סגור) כאשר את לוחצת ממש מעט על הברקס ומרימה קלאץ' והאוטו מנסה לזוז או זז קצת, את שומעת רעש דומה ? |
הרעש
הרעש בזמן העצירה נגרם לפעמים מ -ABS .
לא רק בפיאט אלא בכל אוטו. שחרון |
לסטודנט, כן!!! יש רעש כשהרכב עומד, כאילו שכל האגזוז שלי רועד אבל לא ראיתי שהוא לא מהודק או נפל, באמת הפליא אותי ופשוט לא הספקתי ללכת עדיין למוסך..
ברגע שאני מתחילה נסיעה, כמו שאמרת, אז אין את הרעש יותר, הוא רק בהדלקה של הרכב, בכל פעם באופן קבוע. יכול להיות שזה באמת רעש דומה. זה לא קורה הרבה שאני משלישי מעבירה לניוטרל ועצירה, זה רק כשאני נוסעת מהר מידי וקולטת מרחוק שהרמזור עומד להתחלף או משהו, בדרך כלל אני בולמת יותר על ההילוך. לשחרון, אין לי מושג- גם אופציה כנראה. |
סטודנט
כמה זמן תשאיר אותי במתח?? מה זה אומר הרעש שיש כשאני מתניעה? |
אני כבר מבולבל וכבר לא מבין איזה רעש יש לך ובאיזה תנאים. תנסה לתאר שוב.
האם יש לך רעש מיד לאחר ההתנעה וזהו? רעש למשך כמה דקות לאחר ההתנעה ? |
אתה זה ששאלת אם יש לי רעש בהתנעה לכן חשבתי שמצאת איזשהו קשר בין שני הדברים...
כל פעם, באופן קבוע, לא משנה אם זה בבקר כשהאוטו קר או נסיעה אחרי נסיעה, כשאני מדליקה את הרכב, כולו מרעיש כמו רעד החובקים של האגזוז בסדר, שום דבר לא על הרצפה, המכסה מנוע יחסית סגור טוב, אבל יש רעש חזק מיד בהתנעה לכמה שניות עד שהרכב מייצב את עצמו וזהו זה מגיע גם כאילו מהמקום שמתחת לדוושות מחוץ (מתחת) לרכב הייתי במוסך, גם לא שמעו וגם לא ראו כלום :evil: וכמו בדוגמא שנתת, שומעים את זה טוב יותר כשנמצאים בחניה של הבית או בין שתי מכוניות, קיצר הרעש המעצבן הזה קיים!. מה שענין אותי הוא על מה חשבת כששאלת אם יש לי רעש כזה שהוא יכול להיות דומה לאותו הרעש ששמעתי כשבלמתי מהר משלישי לניוטרל עם/בלי קלאצ'. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:42. |