![]() |
שתי שאלות לגבי גרנדה פונטו (ופונטו איבו)
שאלה ראשונה:
האם הספוילר האחורי של הפונטו איבו (ספיריט\150TH) תואם לגרנדה פונטו? אם כן, מה מחירו בסוכנות? שאלה שניה: האם אפשרי לשים לגרנדה פונטו צמיגים במידה 195/55/16 רוחב 6" קוד מהירות 87H ? אם אפשרי, וזה לא מופיע בAUTODATA אצל מכוני הרישוי, האם אפשר פקס מאשר ממכם? * אין לי מספר רכב או מספר שלדה לתת, כי עדין לא קניתי את הגרנדה. |
תשובה ראשונה לגבי הספוילר
תשובת אגף החלפים בפיאט:
ספוילר אחורי בפונטו גרנדה ובאיוו המק"ט זהה, 735417239 , מחיר לצרכן 1,254.03 ללא מע"מ. בהצלחה ברכישת המכונית ובברכה - רפי לין |
וואו, מאוד יקר!
ומה לגבי הצמיגים? |
שאלות נוספת -
האם ספוילר של 3 דל' תואם ל5 דל' ? האם הפנסי חזית של הגרנדה והאיבו תואמות? |
לגבי הפנסי חזית, אאל"ט כן.
|
לאודי - שינוי צמיגים וחישוקים
חשוב מאוד לרשום את פרטי המכונית (מס' שילדה או מס' רישוי) כי בקטלוגי החלפים (הממוחשבים) לפי נתוני הרכב מוצאים את הפריטים המתאימים במדויק.
בינתיים התשובה לגבי הצמיגים, מאגף החלפים הנה: על מנת שנוכל לבדוק בהוראות הרישוי את האפשרויות להחלפת צמיגים אני מבקש אם אתה יכול לבדוק באיזה דגם פונטו גרנדה הבחור מתעניין , נפח מנוע,סוג גיר וכו'. בברכה - רפי לין |
תאימות הספוילר והפנסים
תשובת אגף החלפים של פיאט:
הספויילר ,כן מתאים לרכב עם 3 דלתות , אותו מק"ט. הפנסים לאיוו 2012 , לא , יש ביניהם הבדלים , מק"טים שונים של היצרן. מק"ט זה מספר קטלוגי. בברכה - רפי לין |
זה שהמקט שונה, לא אומר שבפועל הפנס לא מתאים. כדאי לבדוק את זה, לדעתי כן יתאים. אפשר לנבור קצת בfiatform למשל.
זה כמו שמק"ט של פנס של ELX דור שני שונה מזה של HGT דור שני, אבל בפועל מתאים אחד לאחד. |
צטט:
|
צמיגים וחישוקים
נראה לי שאחרי שתרכוש מכונית, אז במדויק לפי פרטיה ניתן יהיה לדעת לאיזה מידות אפשר לשנות צמיגים וחישוקים.
בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:20. |