![]() |
שאלה, אולי מעט מטומטמת ביחס לה"פ.
איך ייתכן שכאשר אני לוחץ על שמות משתמשים ב- "משתמשים מחוברים כרגע", אני רואה הודעות פרטיות שקיבלו ?.
מה, ההודעות הפרטיות אינן חסויות ?. בעבר שאלתי את גדעון, אבל לא הבנתי בדיוק מה שכתב לי, אז ויתרתי. :) לא נראה לי הגיוני. תודה דוד. |
אתה לא רואה הודעות פרטיות שקיבלו, אלא הודעות פומביות שפורסמו ע"י אנשים אחרים על הפרופיל עצמו.
ניתן להשוות את נושא הפייסבוק - זה כמו שכותבים לך על הקיר "מזל טוב" שאת זה כולם רואים, לעומת שליחת הודעה פרטית אותה אף אחד לא רואה. |
תודה רבה רבה חבר יקר.
כתבת "אלא הודעות פומביות שפורסמו ע"י אנשים אחרים על הפרופיל עצמו." האם הפרופיל עצמו הוא התגובות בפורום ?. אם לא היכן ?. גדעון תודה גם לך, בזמנו התביישתי להמשיך ולשואל. :) שוב תודה דוד. |
דוד , אני ינסה להסביר לך אחרת ...
הפרופיל שלך זה בערך כמו דלת הכניסה לבית בוא נגיד שיש שם שלט כאן גרים בכיף משפחת "DAVIDMZR" (כמו שם הפרופיל שלך ) בנוסף , כל אחד יכול לשים שם שם איזה מגנט של איזה פיצריה או אינסטלטור או כל דבר (כמו הודעות שאנשים כותבים על עמוד הפרופיל) וכל אחד שיעבור מול הדלת יוכל לראות את המגנטים האלה ... אבל זה לא אומר שהוא ידע על מה מדברים בתוך הבית ולסיכום , עמוד הפרופיל הוא "ציבורי" וכל אחד יוכל לכתוב עליו אבל ההודעות הפרטיות כשמם כן הם "פרטיות" התגובות בפורום קשורות לשרשורים לא לפרופיל של אדם כזה או אחר |
ביל איזה הסבר מצויין מעל ומעבר, כל הכבוד.
תודה דוד. |
ביל טעית אם חשבת שגמרת ממני. :)
אם כבר יצאתי בצל, אז לפחות שאבין עד הסוף. א, לא ברור לי למה זה ש"הדביק מגנט על הדלת" לא פנה בה"פ "לבעל הבית" ?. ב. לא ברור לי מדוע "המדביק" ירצה שכל מי שעובר בחוץ, יראה את מה שכתב ?. ג, לא ברור לי היכן בפורום "הדלת" בה מדביקים ?. ד. איך אני מסיר את "המגנטים" מהדלת ?. תודה דוד. |
א. לפי מה שראיתי שיש לך שם , אז חלקם בטעות (כי כשלוחצים על שם המשתמש זה הדף הראשון שאתה רואה ) וחלקם מתוך תקווה שתענה להם שם אחרי שלא ענית להודעות הפרטיות שלהם ...
ב. התשובה לשאלה גם כן בסעיף א' :) ג. תלחץ על כל שם משתמש (חוץ משלי :D ) וה"דלת" תופיע , מה שתרצה לשים ב"מגנט" תרשום שם וזהו ... ד. אין לי שמץ של מושג , כנראה תצטרך לשאול את ארילו , או מישהו שמכיר את הפורום עצמו טוב יותר (אולי gilgil ) אני אישית לא מצאתי אופציה , וגם יכול להיות שאתה צריך לבקש מאחד המנהלים להסיר אותם ... לא יצאת בצל ולא יצאת חומוס (אולי פאפאיה) ;-) |
דווקא הדבקתי על "הדלת" שלך וזה עבד. :)
מה שנותר זה, איך למחוק. מקווה שאחד המנהלים יסביר. תודה איש יקר. דוד. |
תודה דוד , ידעתי שאני יכול לסמוך עליך :)
בקיצור הבנתי איך מוחקים |
כבר אמרנו שאי אפשר איתך ?. כן אמרנו. :)
באמת ראיתי שמחקת. אז למה לא להסביר איך ?. :) פעם עזרתי באתר של רפי לין, לבחור שהסתבך עם מנוע דיזל. עברו כמה ימים ולא יצא לי להיכנס שוב. קיבלתי ה"פ מרפי, ביקש שאמשיך להגיב לבחור. וכך כתב "מי שמתחיל מצווה, אומרים לו גמור". אז אני כותב לך את אותו הדבר. :) דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |