![]() |
ירידה עם הפונטו לאילת
שלום לכולם!
מחר אני אמור לרדת לאילת ויש בי חשש לרכב, יש ברשותי פונטו ספייס elx 2001 רציף, מטופלת כספר במוסך שמשון טיפול אחרון לפני 2500 ק״מ אבל אני עדיין חושש לרדת עם הרכב שמה ליצור בעיה או להקשות על הרכב יש לציין שאני מבאר שבע וכל כיוון זה 260 ק״מ אז החלטתי לקבל ייעוץ מהחברים הטובים פה! מה דעתכם? |
נסיעה לאילת
אין שום בעיה לנסוע גם מרחקים של אלפי ק"מ, כפי שעושים זאת בעיקר בחו"ל.
לפני נסיעתך, בדוק שמן, נוזל קרור ברדיאטור, לחץ אויר תקין בצמיגים (כולל ברזרבי) וסע לשלום. טוב ורצוי לעצור באיזה מקום להתרעננות (שלך ולא של המכונית, היא אינה זקוקה לזה), חילוץ עצמות וקצת שתייה והמשיך הלאה בנסיעה. סע בזהירות ותהנה מאילת וסביבותיה. בברכה - רפי לין |
אם בכל זאת תחליט לנסוע, סע דרך כביש הערבה. שם יש באפשרותי להגיש לך סיוע חינם.
ואם "יש בדעתך" להיתקע, תשתדל בסביבת עין יהב. :) דוד. |
תאמין לי אם הפונטו הזאת אתה תגיע בלי שום בעיה, גם לי היה ELX 2001 והוא הגיע בלי שום בעיה.
נ.ב מחר אני גם יורד לאילת. |
תודה רבה רפי!
דויד אם זה מה שיגרום לי לפגוש אותך אני אדאג לביים משהו ;), ותודה! פיאט, אם אתה צריך טרמפ אז בכיף :) אני תמיד בעד להכיר חברים מהפורום! ותגידו מומלץ להשתמש באקונומי במהלך הנסיעה או להישאר על D רגיל ובירידות על L? |
2 בקבוקי מים בבג'ז
|
צטט:
אני לא נמצא באיזור המדובר. אבל אוכל להזניק לך עזרה חינם, באיזור שבין חצבה לספיר. דוד. |
אין בעיה אדאג לזכור זאת!
ובקשר לקפה אני בעד! |
אפשר לחשוב שאילת נמצאת ביבשת אחרת, בסה"כ כ300 ק"מ לכיוון.
אם הרכב, כל רכב, במצב תקין, כל מה שצריך לעשות זה להניע ולנסוע. אם לא, גם מנסיעה של 10 ק"מ צריך לחשוש. |
אם היו לרכבך פגושים ו\או חצאיות של HGT בטוח שלא היה לך מה לחשוש! ;)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:59. |