מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   חידוש קטן (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14290)

Guter 19-02-12 14:19

חידוש קטן

בשעה טובה ולאחר זמן רב הצלחתי להחליף את לוח השעונים למלא (כולל סלד ומד חום) וגם לא יקר, בנוסף עשיתי טיפול קטן ששיפר את הרכב והנסיעה נהיית הרבה יותר נעימה.

לאחר הכל התחברתי למחשב ובדקתי את כל התקלות שהיו, נעשה איפוס אך דבר אחד נשאר: לוח השעונים שהוחלף אינו מראה צג קבוע אלה מהבהב.
האם משהוא יכול בבקשה לתת הסבר קצר מה ניתן לעשות?

תודה רבה גיא

dodihob 19-02-12 14:30

האם האוטו ממנו החלפת היה בעל קילומטראז גבוה יותר משלך? אם כן, המחשב של הרכב לא יכול פשוט להוריד את הקילומטראז אוטומטית בהתאם לרכב בו הוא נמצא, הוא יכול רק לעלות.
לכן התשובה נמצאת במוסכים המורשים, כמו כן, היה צורך לרשום את הקילומטראז שהיה לך לפני כן, אם אני לא טועה, ואז היו מאפסים לך הכל במורשה ומכניסים ידנית את הקילומטראז הנכון.
זה מה שאני זוכר מקריאה בעבר בפורומים בחו"ל, שם זה נעשה הרבה.
תן לי עד מחר, אני אבדוק הערב בפורומים בחו"ל אם ניתן להתחבר לבד עם איזשהו תוכנה ולעשות את האיפוס מבלי ללכת למורשה, יש לי את הכבלים המתאימים השאלה אם ניתן דרך איזשהו תוכנה.
ערן

Guter 20-02-12 09:18

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 104263)
האם האוטו ממנו החלפת היה בעל קילומטראז גבוה יותר משלך? אם כן, המחשב של הרכב לא יכול פשוט להוריד את הקילומטראז אוטומטית בהתאם לרכב בו הוא נמצא, הוא יכול רק לעלות.
לכן התשובה נמצאת במוסכים המורשים, כמו כן, היה צורך לרשום את הקילומטראז שהיה לך לפני כן, אם אני לא טועה, ואז היו מאפסים לך הכל במורשה ומכניסים ידנית את הקילומטראז הנכון.
זה מה שאני זוכר מקריאה בעבר בפורומים בחו"ל, שם זה נעשה הרבה.
תן לי עד מחר, אני אבדוק הערב בפורומים בחו"ל אם ניתן להתחבר לבד עם איזשהו תוכנה ולעשות את האיפוס מבלי ללכת למורשה, יש לי את הכבלים המתאימים השאלה אם ניתן דרך איזשהו תוכנה.
ערן

הק"מ נמוך יותר (ב כ15 אלף).
ממקור מוסך (של מורשה), הוסבר לי שצריך להיכנס עם תוכנה כמו של פיאט/לנציה (רכבים איטלקים)
ולהיכנס ליחידת השעונים אך כרגע עדיין לא ממש הצלחתי.

dodihob 20-02-12 12:36

מזתומרת לא הצלחת? יש לך כבלים וניסית להתחבר?
בכל מקרה עשיתי חיפוש ולא מצאתי פיתרון, כולם אומרים שיש לגשת למוסך מורשה לאפס את הלוח שעונים. אני יעלה הודעה עכשיו בפורומים בחו"ל, אז אם אתה רוצה לחכות לתשובה אני יודיע ישר שאני יקבל. אם לא, סע למוסך מורשה והם צריכים לדעת איך לפתור את זה.
בהצלחה
ערן

Guter 27-02-12 01:18

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 104307)
מזתומרת לא הצלחת? יש לך כבלים וניסית להתחבר?
בכל מקרה עשיתי חיפוש ולא מצאתי פיתרון, כולם אומרים שיש לגשת למוסך מורשה לאפס את הלוח שעונים. אני יעלה הודעה עכשיו בפורומים בחו"ל, אז אם אתה רוצה לחכות לתשובה אני יודיע ישר שאני יקבל. אם לא, סע למוסך מורשה והם צריכים לדעת איך לפתור את זה.
בהצלחה
ערן

ראשית, המון תודה על העזרה שלך.
שנית, אשמח לקבל מידע על מה שתמצא לגבי הלוח וכיצד לאפס אותו וכו'....

המון תודה

dodihob 29-02-12 00:27

מצטיער על העידכון המאוחר, חלק אומרים שלא ניתן לעשות לבד ולקחת לפיאט, אחר אמר לי:
If you've a registered version of FES and complete a proxi alignment and correct the mileage assuming the replacement has lower miles that the origional then the flashing will stop
לא יודע בדיוק מה זה פרוקסי אליינמנט, אם מישהו יכול להאיר אור על זה?
ושוב, הם אומרים במידה והחלק התחליפי הוא מרכב בעל קילומטראז נמוך יותר אז ניתן לתקן את הקילומטראז לקילומטראז שאמור להיות ומכאן ההבהוב צריך להיפסק.
ועל הדרך גם צריך להשיג את הגרסה המלא של FiatEcuScan

Guter 29-02-12 07:43

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 104779)
מצטיער על העידכון המאוחר, חלק אומרים שלא ניתן לעשות לבד ולקחת לפיאט, אחר אמר לי:
If you've a registered version of FES and complete a proxi alignment and correct the mileage assuming the replacement has lower miles that the origional then the flashing will stop
לא יודע בדיוק מה זה פרוקסי אליינמנט, אם מישהו יכול להאיר אור על זה?
ושוב, הם אומרים במידה והחלק התחליפי הוא מרכב בעל קילומטראז נמוך יותר אז ניתן לתקן את הקילומטראז לקילומטראז שאמור להיות ומכאן ההבהוב צריך להיפסק.
ועל הדרך גם צריך להשיג את הגרסה המלא של FiatEcuScan

המידע שקבלת בהחלט נכון, ק"מ נמוך בהחלפה יגרום להבהוב של לוח השעונים.
מה שכן, הזכרת לי שיש לי את התוכנה FIATECUSCAN ולכן אנסה אותה בסופ"ש והביא עדכון.

שוב תודה רבה לך,
גיא

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:01.