![]() |
ייעוץ בקשר למספר HGT
אהלן,
אני חדש בפורום. מתעניין במעבר לHGT . כרגע עם פיג'ו 206. יש 2 פונטו HGT באיזור ב"ש שאני מתעניין בהם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותם או בדק אותם אי פעם. http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?a...d=&Hand=&Info= אשמח לפרטים נוספים עליהם אם ידוע למישהו. תודה, אליאור. |
HGT
תשמע.. בקשר לHGT
את הצהובה אני לא מכיר.! (אבל אני אישית לא הייתי הולך אפילו להיסתכל, לפי משהו פירט שנמצא ברכב, וזה חבל על רכב כזה)! את הכחולה אני מכיר!! (רכב יפיפה)! הרכב עומד באופקים, רוב שעות היום נמצא בכניסה לעיר (ליד הקיוסק, מצד ימין). הרכב חיצונית.. נראה שמור ביותר! (ממליץ לנסוע ולראות אותה)! מצב מכאני לא יודע. אבל תשאל אותו.. מתי נעשה טיימינג, תראה עם הקלא'ץ גבוה, ותשאל מתי הוחלף ווריאטור.. אם הוחלף בכלל..! |
אהלן, אני מכיר את שני הרכבים מכיוון שאני מאופקים.
הצהובה שייכת לחבר שלי קוראים לבחור דודו הוא קנה אותה לפני 4 חודשים מבחור בבאר שבע היו בה המון בעיות של הזנחה ונזילות למיניהם והרכב הושקע מאז ב 14 וחצי אלף שקל וטופל בפיאט מורשה באר שבע. הרכב מטופל מצויין מכנית ולא נחסך ממנו שקל ורק שלשום הוחלפו לרכב צמיגים לטויו R1 והוחלף קלאץ ומשאבת קלאץ הייתי חוסך מהרכב את האגזוז המוגזם אבל איני יודע דבר לגבי הווריאטור יש כמה מכות פח קטנות על הרכב שדורשות תיקון בכללית הרכב בסדר גמור, שווה לבוא ולהתרשם! הכחולה שייכחת לבחור רוסי מאופקים נמצאת אצלו אולי חודש וחצי וזה אמור לעורר אצלך מעט חשש האוטו נראה חיצונית מעולה ומבחינה מכנית אני לא ממש יודע.אבל שווה לבוא ולהתרשם! |
TOYO R1? אם הכוונה לR1R, לפי התמונה, זה לא הצמיג.
|
התמונה אינה מעודכנת!
|
התמונה אינה מעודכנת!
|
תודה רבה אנשים.
עוד שאלה.. למה כל בעלי הhgt רוצים יותרמ10k מעל המחירון? והאם ברכבים הללו יש את המערכת המובנית? ובמידה וכן האם אפשר להחליף? |
אין ברכבים הנ"ל מערכת מובנית, וגם אם יש מערכת יעודית של הפונטו, זה מסתכם בקניית פאנל סראונד מפלסטיק למערכת רגילה חדש מחול בסביבות ה-40 שקל, אך המצב קלוש שיש את המערכת.
ובלי קשר ב-HGT יש לך עוד אופציה להתקנת מערכת בקונסולה למטה, שזה אופציה לצ'יינג'ר בדגמים מסויימים..או למשפר הישראלי מקום ל-3 שעונים, מומלץ :) המחירון של ה-HGT בריצפה, גם של הפונטו ספייס הרגילות. קשה למצוא רכב שמור ומטופל ורכב שלא יכול לגרום לך להרבה כאבי ראש, זאת עם העובדה שלא כל אחד גם יודע איך לטפל בדיוק ברכב, (לכן יש גם המלצות בפורום לאנשים מסויימים, אך כל דבר בזמנו). פונטו HGT מטופלת תיתן תמורה מעולה לכסף במידה והיא שמורה, הרבה מעל המחירון העלוב. זה רכב עם כוח (הכל יחסי), ומאוד מהנה. זאת עם חסרונות של נוחות +-, התנהגות, הגה חשמלי ותצרוכת דלק סבירה. כמובן שלהגה אפשר להתרגל, התנהגות אפשר לשפר להלן חברים במועדון שכמעט כולם עברו ל-R1R והנמכה, ותצרוכת דלק במידה ואתה נוהג רגוע אפשר לייצב עם לחיצות מידי פעם ;). אז אני ממליץ במידה ואתה סגור על הרכב, לחכות לאחת שמורה, כי באמת אם זה הרכב שאתה רוצה אתה תהנה מכל רגע. וכן, אם תשלם מעל המחירון על אחת, זה מצטמצם בקלות לעומת אחת מוזנחת או לא מטופלת כמו שצריך בפעם פעמיים ראשונות שתיכנס למוסך. כמו כן עדיף רכב שטופל כל חייו כמו שצריך, מאשר רכב שהוזנח והחליטו לנסות להחיותו. שיהיה בהצלחה, וסליחה על החפירה חוזר ללמוד ערן |
אם מדובר על HGT ABARTH, אז סביר שתהיה שם את המערכת המקורית, אלא אם החליפו אותה למשהו אחר.
למה 10 מעל המחירון? כי לוי יצחק לא באמת מבין משהו במה שהוא עושה, והמחירון לא משקף את המצב של השוק. המצב הוא שאין הרבה רכבים שמורים ומטופלים כאלה, ולכן אלו שכן שומרים ומטפלים מבקשים על הרכב שלהם יותר, שזה מאוד לגיטימי. מכיוון ומדובר ברכב שמפגין אמינות טובה מאוד אם מטופל כראוי, וחוסר אמינות גבוהה אם לא, כדאי להשקיע מעט יותר ברכב שטופל כמו שצריך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:50. |