![]() |
מילוי נוזר קירור בגרנדה
שלום לכולם
אני רוצה להחליף את הנוזל קירור במכונית שלי ,פונטו גרנדה 2008 1242 סמ"ק הבנתי שבכל רכב הביצוע שונה, ושבפיאט חובה חובה להשתמש אך ורק בנוזל קירור פראפלו ואסור להשתמש בנוזר קירור מכל סוג אחר. יש לי כמה שאלות בנוגע להחלפה של נוזל הקירור מהם השלבים שאני צריך לבצע בעת ההחלפה כך שלא יהיו הפתעות? כמה ליטר נוזל קירור אני צריך? איך אני מנקז בסוף את האוויר? בעיקרון אני צריך את כל הפרטים לביצוע ממש תודה לעוזרים |
רצ"ב מדריך די יעיל וממצה באנגלית לכל שאלותייך. בכל מקרה מומלץ שתיתן למוסך מורשה לעשות עבורך את הפלאשינג והמילוי מחדש, אם לא התנסית בתהליך בעבר.
http://www.fiatforum.com/grande-punt...ze-change.html קח בחשבון שבמוסכים המורשים בארץ (לפחות בשניים שהייתי בהם), לא מספקים פאראפלו אורגינל אלא אחד שתואם לו בתכונותיו ומאושר ע"י היצרנית. אם אינני טועה, החומר שמסופק ע"י המוסכים המורשים כבר מהול במים, להבדיל מהפראפלו שהוא למעשה תרכיז בלבד, אותו יש למהול במים מזוקקים. |
ממש תודה על תשובה ועל המהירות
הבנתי רק 70 אחוז ממה שכתוב אני לא מיודע מה באנגלית ותרגום גוגל לא עושה טוב אם אפשר בנקודות להסביר את התהליך אני מאוד אשמח והעריך זאת תודה רבה ממש |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:46. |