![]() |
יוניט שמן מזייפת
תמיד לפעמים התראת נורת שמן בלוח הבקרה מהבהבת ולפעמים נכבה ומנוע בסדר ומה אתם אומרים שזה יכול להיות שיוניט שמן מזייפת?או מה זה יכול להיות?
|
זהירות יתר מונעת אסון, ונזק בלתי הפיך.
המומלץ ביותר, זה לבצע בדיקת לחץ שמן בעזרת שעון מכני.
הסתמכות על סכויים שהבעייה טמונה ביוניט לחץ שמן מזייף, טמון בה סיכון רב, והסתמכות כזאת עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך, ראה הוזהרת. בברכה צביקה |
Re: זהירות יתר מונעת אסון, ונזק בלתי הפיך.
צטט:
ואני יודע שזה עלול להיות סיכון קריטית ולכן שאלתי ואני חושש למנוע שיקרה נזק משזהוא |
אפשר לבד על ידי מתאם מתאים להברגה, ושעון לחץ
|
טוב זה נראה לי שמצריך לרכוש שעון לחץ והברגה קיצר אעדיף שאסע מחר למוסך שיעשו בדיקה קלה נראה לי שלא יהיה מסובך ונראה את המצב תודה
בכל זאת אני מקווה שזה יהיה רק בעיה יוניט שמן המקולקלת |
אני לא הייתי נוסע מטר אחד ברכב שנורת לחץ השמן דולקת בו ואפילו לשנייה. אם יש ביטוח גרירה- הבא את הרכב על גרר למוסך, זה עדיף מאשר להרוס את המנוע.
|
אתה צודק אך למרות זה כבר עברו אולי חודש נסעתי בכל מצבים והתראת שמן כל הפעם חוזרת על העצמה ולא קרה כלום למנוע ויש שמן והמון פעמים הייתי במוסך מורשה ואמרו מנוע תקין זה כלום ואז אני מניח שזאת הבעיה יוניט שמן מזייפת ומחר אגיע עם התוצאות
|
שאלה בסיסית, יש לך מספיק שמן במנוע?
|
כן! כן!אפילו וידאתי בעצמי בכל בוקר לפני התנעה כמה פעמים אין שום חיסרון שמן במנוע עוד תיכף אני יוצא לדרך למוסכניק
|
טוב הגיעו התוצאות המצב במוסכניק בהתחלה קודמת לכל, ביקורת.
ומוסכניק אמר הכל בסדר מצוין ואז טענתי שיש התראת שמן בלוח שמן שזה מעצבן וקיים חשש למנוע(כבר אמרנו,נכון?) אז הוא החליף את היוניט שמן(חדש) והתראה עדיין נדלקה ואז מוסכניק מביט בה ותוהה ואמר לי צריך לבדוק יכול להיות סתום באיזשהו אז התחיל שיש צורך לשטוף שטיפת מנוע וחלפת שמן מנוע ומסנן שמן חדש ואם לא הולך ואז צריך לפרק את אגן שמן ולראות אם יש בעיה ויכול להיות שזה במשאבת שמן אז חלטתי שיעשה בכל זאת ואני בעצמי יודע שחוסר לחץ שמן שזה מאוד עלול להיות סיכון וקריטי למנוע. ואז התחיל לשים נוזל לשטיפת שמן מנוע ואז אוטו מתניע ומנוע עובד לערך 20 דקות וכיבנו את המנוע ואז התחיל להוציא עודפי שמן מאגן. והוציא את המסנן שמן ושם מסנן חדש ומילא את השמן מנוע מחדש וקיוונו שזה אמור להיפתר אך ללא הועיל והתראה שוב נדלקת. ואז מוסכניק מוהרהר לעצמו והחליט שאוטו נשאר במוסך עד למחרת כדי לפרק את אגן שמן ולהוציא משאבת שמן הבעייתית. אז מה אתם אומרים שזה יכול להיות בעיה במשאבת שמן או שזה בא במקור הגורם הבעיה אחרת? ואת היוניט שמן כבר שילמתי 100 שקל כולל עבודה. בנתיים הוא רוצה 200 שקל על שטיפת מנוע+שמן מנוע והחלפת מסנן שמן+עבודה. ומחר רק אלוהים יודע מה מצפה לי על הוצאות :cry: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:25. |