![]() |
נזילת מים
אהלן,
נזילת מים מצד ימין קדמי של האוטו, נראה כאילו המים נוזלים מהפגוש. יש למישהו מושג איפה להתחיל לחפש את התקלה? |
אתה בטח מתכוון "צד ימין " כשאתה יושב בתוך הרכב , נכון ?
אם הנזילה ממש חמורה מלא מים ברדיאטור ותראה מאיפה נוזל בד"כ זה או רדיאטור סדוק או אחד הצינורות או משאבת המים |
כן, מצטער שלא ציינתי - צד ימין כשאני בתוך הרכב (למרות שלאחרונה אני
מוצא את עצמי מחוץ לרכב מחפש תקלות לעיתים קרובות). אני לא יודע להעריך את חומרת הנזילה - אני רואה אגירה מתחת לצד של האוטו אחרי לילה, אני מעריך משהו כמו 20cc של מים. מה המשמעויות של רדיאוטור סדוק? זה תיקון רציני? |
לפני כמה ימים ציינת שהרדיאטור עבר "ניקוי של מערכת המים בגלל סתימה ברדיאטור "
איך בוצע הניקוי ? בנוסף לא עדכנת מה עם "הגמגום" של הרכב (טופל/לא טופל ?) |
הרצינות והיסודיות בפורום הזה מעוררת השראה. באמת.
אני לא יודע לומר איך בוצע הניקוי, לא הייתי נוכח. לגבי בעיית הגמגום - האוטו מניע כמו שצריך ללא גמגום כרגע. אני מניע את האוטו פעם ביום ולוקח אותו לסיבוב קטן כדי לראות אם התקלה חוזרת. מתכנן להכניס אותו למוסך השבוע ואז אעדכן בשמחה. בינתיים הייתי שמח להגיע מוכן עם ידע על עלויות במקרה של רדיאטור סדוק. |
אם אתה רק רוצה לוודא מחירים אני חושב שדוד רפי או יאיר בקיאים הרבה יותר במחירים ממני
אבל אם זה מורשה וזה יכלול החלפה אני מאמין שתצטרך שהשאיר שם קרוב לאלפיה אבל שוב תלוי מאיפה הנזילה , ואם זה בכלל מהרדיאטור ... |
זחלתי קצת מתחת לאוטו וראיתי רטיבות בצינור שיוצא מהמיכל שאליו אני ממלא את המים.
יש שם חבק ברזל שתופס את הצינור השחור שמתחבר על מיכל המים אותו אני ממלא ונראה שיש רטיבות מתחת לחבק הזה. יכול להיות שהוא לא אוחז שם טוב ולכן יש נזילה? יכול להיות שבניקוי הרדיאטור פגעו בו? |
האמת שזה היה הכיוון שלי כששאלתי איך בוצע הניקוי
יש סיכוי לא רע שאם הניקוי בוצע בלחץ אחד החבקים השתחרר ומשם הנזילה אם הרכב מאבד מים בעמידה ( כלומר כשהוא לא נוסע ) ואתה ציינת שאתה לא מרבה לנסוע בו נסה לנגב את ההצינורות טוב וחזור שוב בערב לאבחן מאיפה הנזילה ותעדכן הפעם :wink: |
אין בעיה, תודה על העזרה.
מבטיח לעדכן הפעם. |
1 צירוף קובץ(ים)
לא יודע כמה זה עוזר, צילמתי תמונה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:13. |