מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   מה אתם אומרים על דלתות שחף לHGT? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14197)

מאפיונר 04-02-12 20:42

מה אתם אומרים על דלתות שחף לHGT?

מישו פעם ראה פיאט פונטו HGT עם דלתות שחף?

11astrix 17-03-12 11:31

לא אבל אמור להיות יפה

Caveman 17-03-12 13:32

דעתי היא שכדאי להשקיע את הכסף בקורס נהיגה מתקדמת שיעזור לך להוציא יותר מהרכב הספורטיבי שלך, התמורה תהיה שווה יותר.
לא ממש רואה יתרונות בהתקן שכזה.

מאפיונר 17-03-12 19:49

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 105715)
דעתי היא שכדאי להשקיע את הכסף בקורס נהיגה מתקדמת שיעזור לך להוציא יותר מהרכב הספורטיבי שלך, התמורה תהיה שווה יותר.
לא ממש רואה יתרונות בהתקן שכזה.

מה זה קשור למה ששאלתי?
ודרך אגב עשיתי קורס כזה...

dodihob 17-03-12 20:07

אם אתה אוהב את זה, לך על זה. כל עוד תשמור על הרכב דיי מקורי כמו שרואים בתמונות בתרד שפתחת זה יראה יפה. תוסיף ביחד עם זה מדבקות על השמשה קידמית אחורית, פסים ויינלים וכל מיני דברים בסגנון הנ"ל כבר יראה ערבי. כל דבר בטעם טוב יראה יפה.
אבל לפני זה, לא חסר איזה ספויילר? ;), ועם סט בולמים קפיצים מונמכים מוקשחים אתה תהנה בהרבה יותר מהאוטו, אני הייתי הולך לכיוון הזה קודם.
בהצלחה
ערן

מאפיונר 17-03-12 20:13

צטט:

במקור פורסם על ידי dodihob (הודעה 105731)
אם אתה אוהב את זה, לך על זה. כל עוד תשמור על הרכב דיי מקורי כמו שרואים בתמונות בתרד שפתחת זה יראה יפה. תוסיף ביחד עם זה מדבקות על השמשה קידמית אחורית, פסים ויינלים וכל מיני דברים בסגנון הנ"ל כבר יראה ערבי. כל דבר בטעם טוב יראה יפה.
אבל לפני זה, לא חסר איזה ספויילר? ;), ועם סט בולמים קפיצים מונמכים מוקשחים אתה תהנה בהרבה יותר מהאוטו, אני הייתי הולך לכיוון הזה קודם.
בהצלחה
ערן

מאז שקניתי את האוטו אני מחפש ספויילר ולא מצליח להשיג ואני מת להנמיך את האוטו אבל מפחד שלא יהיה כייף לנהוג מכייון שבארץ הכבישים פשוט "נהדרים" ומלאים בבורות ובמפרים אז אני קצת מפחד להנמיך...

dodihob 17-03-12 20:21

לא חייב להנמיך לריצפה, אני נוסע עם הנמכה 35-35, אין שום בעייה בכלל בבאמפרים, בורות והכל כמובן צריך להיזהר, אבל יצא לי כבר ליפול לתוך כמה.
הרכב לא נראה מונמך, רק אם תעמוד ליד HGT אחרת היא תראה כמו ג'יפ, והלוק הכללי יראה יותר טוב, ועל הדרך השיפור בהתנהגות.
e&a כבר לא מוכרים סטים בולמים קפיצים, אלה רק סט של קפיצים וקויילאוברים.
pitstop מוכרים סטים דיי יקרים, כן ברמה גבוהה, אבל המחיר בהתאם.
הייתי בודק עם עוד סדנאות, קפיצים של אייבך ספורטליין עם הנמכה 35-25 או 35-35 עולים סביבות ה-1200 ש"ח, ועכשיו צריך לחפש בולמים מתאימים.
תמיד אפשר לשלב עם בולמים סטנדרטים סגנון kayaba exel-g, אבל לדעתי אם כבר אז כבר, שווה לעשות חיפוש למצוא בולמים מותאמים הנמכה במחיר סביר.

לגבי הספויילר, אפשר לנסות להזמין מחו"ל ספויילר, הייתה פה קבוצת רכישה לפני כמה זמן, שילמו כל אחד משהו כמו 150 שקל מכס תוספת על כל ספויילר. אני אישית הזמנתי את שלי לבד משהו כמו שנה לפני, אמרתי לו אני קונה רק אם אתה רושם שזה "פריט ריהוט מדף"..הגיע לדואר הקרוב ללא שום מכס :)

מאפיונר 17-03-12 20:25

כמה בערך צריך לעלות כול העניין של ההנמכה כולל סט בולמים וקפיצים?

dodihob 17-03-12 20:30

אתה עושה את העבודה? (שואל מכיוון שהרכבת את האנג'ל אייז)
כמו שאמרתי, 1200 קפיצים אייבך ספורטליין בערך
עכשיו זה העיניין למצוא בולמים, או מתאימים להנמכה או רגילים, צריך לעשות טלפונים לסדנאות שיפורים באיזור.
אפשר גם ללכת על סט קויילאוברים מ-e&a שזה סביבות ה-4500, או סט בולמים קפיצים מפיטסטופ שהתחלתי גם בסביבות ה-4 אם אינני טועה.
הדרך הנכונה היא פשוט ליצור קשר לבירור מחירים.

אה, ולא לשכוח על הדרך להחליף כריות בולם, משהו כמו 250 שקל זוג תחליפי אם אינני טועה.

Caveman 18-03-12 01:00

צטט:

במקור פורסם על ידי מאפיונר (הודעה 105726)
מה זה קשור למה ששאלתי?
ודרך אגב עשיתי קורס כזה...

כי דלתות שחף זה נטו שואו-אוף, שלא ממש תורם לכלום. אפילו מקשה עליך להשתמש ברכב שלך.
לכן לדעתי ישנם דברים מועילים יותר להוציא עליהם את הכסף. אם עדיין חשקה נפשך בשיפורים קוסמטיים, ראה את דבריו של dodihob לגבי שינויים בטוב טעם.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:53.