מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   בראבו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   בעיה בנגן ה-CD (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14191)

אלעד ס 04-02-12 09:48

בעיה בנגן ה-CD
 
שלום חברים!
לאחרונה החלפתי את ה-500 בבראבו חדשה כחולה ונוצצת. תענוג.
בנגן הדיסקים יש בעיה: כשאני מכניס דיסק (לא MP3), בין אם צרוב ובין אם מקורי, המכשיר מבצע בדיקה לזיהוי סוג הדיסק ומתחיל לנגן אותו כרגיל, אבל לא יוצא שמע כלשהו.
מצאתי בינתיים דרך מוזרה להתגבר על הבעיה: יש דיסק אחד שאני מכניס אותו ושהנגן מצליח להפעיל אותו ללא בעיות כלשהן. בכל פעם שאני נתקל בבעיה, אני מכניס את הדיסק ההוא, נותן לו לרוץ 2-3 שניות ואז מחליף בחזרה לדיסק שאותו התכוונתי לשמוע מלכתחילה.
הבעיה מופיעה גם כאשר יש במערכת דיסק שהאזנתי לו בזמן הנסיעה הקודמת, וכאשר אני מניע, הנגן חוזר להתחלה והטקס מתחיל פעם נוספת (להוציא את הדיסק, להכניס את הדיסק ה"תקין", להוציא את הדיסק ה"תקין", להכניס את הדיסק שהיה מההתחלה).
זה די מעיק הקטע הזה ובטח שלא מתאים לרכב ברמה כזאת. יודגש כי הבעיה קיימת רק ברכב הזה - בכל שאר המכוניות שהיו לי מעולם לא נתקלתי בבעיה בנגינה של אף אחד מהדיסקים שלי.

לעזרתכם אודה.

Lexxxa 04-02-12 14:26

לדעתי הנגן לא תקין.
יש אחריות? אם כן אז גש ליבואן, שיבדוק ויחליף.

אלעד ס 04-02-12 18:58

הרכב שייך לאלבר, הוא אינו שלי. האופציה היחידה שלי היא לפנות לאלבר, והאמת היא שהייתי מעדיף להימנע ממנה ככל הניתן, גם אם זה אומר שיהיה עלי להמשיך לחיות עם התופעה הזאת.

Lexxxa 04-02-12 19:01

תנסה לעשות ניקוי עם דיסק מיוחד לניקוי עיינית.

אלעד ס 07-02-12 21:06

עצות או תובנות נוספות תתקבלנה בברכה.


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:11.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©