![]() |
תראו את הרדיו המקורי שקניתי לפנדה 2011
1 צירוף קובץ(ים)
התלבטתי הרבה זמן מה לעשות, האם להתקין בארץ רדיו דיסק סינגל דין כמו שכולם עושים ולדעתי מכער את כל הדש בורד או להתאמץ קצת ולקנות את המקורי, אז הנה...קניתי מאיטליה והתקנתי לא מזמן, יצא ממש יפה לדעתי. עשה לי הרבה כאב ראש אבל שווה את זה בסופו של דבר. מה דעתכם?
|
נירא מקורי)))
בארץ לא מוכרים ככה? |
זה המקורי באמת, אבל בארץ לא מוכרים עם המקורי אלא התקנה מקומית בתשלום של סינגל דין שמשאיר רווח מוזר בדש בורד.
|
נראה טוב מאוד!
|
רדיו מקורי בפנדה
הרדיודיסק המקורי נראה מצוין וכמה שאלות:
1. מה המחיר?. 2. האם יש לו כניסת USB?. 3. האם יש לו בלוטות (לטל' סלולרי כדיבורית)?. בברכה - רפי לין |
גם אני התקנתי לאחר התעקשות ארוכה רדיו דיסק מקורי למריאה שלי.
לדעתי היה שווה כל שקל ! לדעתי לשים רדיו דיסק שאינו מקורי סתם מכער את הרכב בצורה נוראית. אמנם בינתיים אני היחיד בארץ עם מריאה עם רדיו דיסק מקורי אבל אני בטוח שזה פתח פתח לאחרים. |
צטט:
אין לו כניסת USB או בלוטות׳, הוא פשוט ובסיסי ומיוצר במיוחד לפנדה. עשיתי הרבה בדיקות לפני כן עם blaupunkt אבל לא יכלו לעזור לי כי הם מייצרים רק עבור פיאט במישרין את הרדיו אז הייתי צריך להזמין מאיטליה. חשוב לציין שחלק מהמכשירים לא עובדים בארץ, צריך לקנות כאלו שאפשר להתקין גם בפנדות שלא היה בהן רדיו מקורי...מאוד מורכב הסיפור אבל העיקר שהסתדר לי. |
צטט:
חבל שלא פנית לאסף מסמל"ת. היה דואג להשיג לך את זה. את הרדיו דיסק המקורי למריאה השגתי דרך אסף מנהל אגף החלקים בסמל"ת. שדאג למצוא לי אותו בחברת פיאט באיטליה , להביא את זה לארץ ולדאוג שזה יגיע מהר ובמחיר הוגן. להבא אני ממליץ למי שמחפש רדיו דיסק מקורי לכל דגם לפנות ישירות לאסף מסמל"ת. יש לו המון רצון טוב לעזור. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:12. |