![]() |
מחפש ספויילר וויריאטור ל HGT.
שלום חברים.. אפשר להגיד שאני בעלים של HGT (אני אוסף אותה ביום ראשון).
אני מחפש ל HGT ספויילר.. *הHGT נשמעת כאילו היא דיזל.. קראתי כמה וכמה פה על הקשר של זה לויריאטור מה עלות של ויריאטור חדש? או כמה יעלה לי לשפץ אותו אם אפשר בכלל.. אם יש כאן מישהו שהוא מוכר.. אחד לא בהכרח חדש.. אבל תקין. (לא נשמע כמו קיטור), אשמח לרכוש אותו. |
ואריאטור
כמדומני שיש פתרון טוב לואריאטור אצל איציק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=528
בהצלחה ובברכה - רפי לין |
אופציה נוספת לוריאטור בזול: ( ממנו קניתי את שלי )
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo...#ht_500wt_1287 אם תמצא מישהו שיביא לך אותו, או שהמוכר יסכים לשלוח אותו לארץ. בהצלחה |
או שתשתמש בUSHOPS להביא אותו לארץ :)
תתחדש :) |
היה מישהו לא מזמן בפורום שמכר אחד חדש.. אני לא זוכר אם הוא מכר בסופו של דבר.. תדפדף בשירשורים
|
צטט:
|
גיא
המכס לא עוצר חלקי מנוע? אישורים ובלגנים.. |
איני יודע
בן משפחה שלי הביא אותו במזוודה בטיסה מאנגליה |
פשש תודה..
קודם כול תודה תודה.. חבר'ה..
ממש נעים לי להיות חלק מהמועדון הזה.. לא פעם אחת שמתי לב.. שכשמישהו פה צריך כולם עוזרים.. וזה יפה :) אגב ... שמי: דניס, בן 22, תושב חולון.. חובב רכבי ספורט.., יש כאן כאלה שבוודאי שמכירים אותי.. מאתר אוטוספורט (אני הבחור עם הטויוטה אוונסיס לשעבר, כיום HGT), אתר VAGIT, וההונדה קלאב עוד מיימי אלי אלקריף (אלי מקס פאוואר). בקשר לוויריאטור.. האם יש כול נזק למנוע? כאשר הוא עובד ככה?! (אם כי אני כן ממש רוצה להחליף אותו, אבל האם זה יוכל לחכות קצת?ולא יגרום כול נזק?!) *אני מעדיף לקנות אותו בארץ למרות שזה יותר יקר, כי אין לי כול כך זמן להיתעסק עם מכס ושליחות... ואם מישהו מכיר מוסך טוב שהחלקים זולים אצלו לווריאטור אני אשמח :) עוד שאלה שיש כאן אנשים שבוודאי יודעים הה HGT שאני הולך לאסוף מחר (מספרה 88-634-24) אם תיכנסו ביד 2.. תראו אותה , הוא רוצה 25 עליה.. איזור תל אביב.. אם מישהו מכיר את ההיסטוריה שלה שלא יתבייש לספר לי.. כי מחר אני הולך לשלם עליה... |
דניס שים קישור לרכב.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:59. |