![]() |
נורת שמן מנוע דולקת.
שוב פעם בעיה אחרי בעיה רק אתמול ושלשום פרסמתי בעיות והנה צצה עוד אחת.פונטו 01 ELX 16V
היום נדלקה לי נורת מנוע אדומה כמובן שישר עצרתי ובדקתי שמן (הכל תקין),בדקתי את היונית שמן ולא ראיתי נתק כלשהו. ניסיתי לעשות ריסטרט למערכת וגם זה לא עזר. חייב לציין שהנורה נדלקה לאחר שיצאתי מהעבודה ,השביל יציאה הינו כביש כורכר. בנוסף לזה הייתה נזילת מים רגעית שהפסיקה . האמת אני כבר מיואש יש לי שני רכבי פיאט פונטו והתקלות לא נגמרות,אני לא רוצה למכור כי אני אוהב את האוטו וכמובן את הפורום. |
נתחיל מיזה שזאת לא חוצפה לבקש עזרה בה"פ. אבל תמיד כדאי יותר בפורום.
אני לא נוהג להמליץ על מוסכים, זה הגו'ב של רפי לין. האם אתה בטוח שהנורה שנדלקה היא של לחץ השמן ?. דוד. |
בטוח ב-100% שזאת הנורה .
|
נתק את הקונקטור של יונית לחץ השמן, הדלק סוויצ' (לא להניע) וראה אם לא כבתה, הבעיה לא בלחץ השמן.
אם כבתה צריך להמשיך ולבדוק. דוד. |
ניתקתי את הקונקטור והדלקתי את הסוויץ',המנורה לא כבתה.
|
נו אז הצרה לא גדולה כל כך. הבעיה אינה בלחץ השמן של המנוע.
נראה שהמנורה מקבלת פלוס או מינוס ממקום כל שהוא. כנס לחשמלאי. דוד. |
תאמין לי דוד אנשים כמוך וכמו יאיר וכמו רפי ועוד אחרים גורמים לי לאושר רב לדעת שעוד נותר בעולם הזה אנשים אם רצון טוב לעזור ,אני מודה לך ולכל הפורום הזה על כל העזרה,הידע ,הזמן והרצון לעזור,תודה.
|
היי שרון, תוכל לצלם את הנורה ולעלות תמונה לפורום?
בשרשור הראשון רשמת "נורת מנוע אדומה". נורת שמן לדעתי היא לא בצורת מנוע. |
גם לי יש את התחושה הנ"ל, לכן שאלתי אם הוא בטוח שזאת נורת לחץ שמן.
דוד. |
כנראה טעיתי,התכוונתי לנורת שמן אדומה(נורה בצורת כד).
היום פתחתי את היונית החוצה ניקיתי אותה טוב טוב והנורה כבתה ,אבל נדלקה לי נורת הגה אדומה שאחרי נסיעה קצרה כיבוי והנעה מחדש גם היא נעלמה. בכל מקרה אני יקח את האוטו למוסך כי לי אין זמן לטפל בו בבית. שוב תודה לכל מי שייעץ ועזר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:29. |