![]() |
רכישת פראפלו ומסנן שמן מקורי לפונטו בב"ש
שלום, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פראפלו ו\או מסנן שמן מקורי לפונטו באזור באר שבע? אם לא בבאר שבע אולי יש משהו ברחובות? מנסה להימנע מלהגיע עד לת"א בשביל זה.
כמו כן מישהו יודע אם מוכרים את הפראפלו הכחול המוכן (מערובב מראש) בארץ או רק את הלא-מדולל? תודה רבה! (אודה אם לא תעבירו לפורום בעלי מקצוע כי הוא דיי ריק..תודה) |
צטט:
08-6287112 |
תודה רבה!
תוכל להמליץ גם על מקום לקנות בוקים איכותיים ושמנים (מנוע וגיר) במחירים טובים באזור? |
באוטו דיפו תוכל לרכוש שמנים במחיר טוב
לא יודע אם יש בוקים אצלם |
צטט:
שמן גיר ממליץ לך לקנות רק מקורי, עלותו בחברה כ- 160 ש"ח. לגבי בוקים אינני יודע. |
תודה על ההכוונה, הייתי היום אצל ב.ט בב"ש. 55 ש"ח למסנן שמן מקורי לפונטו לא קצת מוגזם? (בלי מע"מ..קניתי בכל מקרה כי אני לא מכיר באזור משהו אחר)
שמן גיר ידני לא היה אצלם והוא אמר לי פשוט לקנות בתחנת דלק..מישהו יודע של איזה חברה השמן המקורי ואיפה ניתן להשיג אותו? |
צטט:
בנוגע למחיר של המסנן שמן. אתה עדיין לא יודע מה זה מחירים מופקעים. רק לשם המחשה שמן פילטר גיר מקורי עלותו כ-650 ש"ח. ויש עוד הרבה חלקים עם מחירים מופקעים. תשמח שזה "הנזק שלך". |
צטט:
אני מחפש מקום לקנות את הכלי לפתיחת המסנן שמן (הרצועה שמתחבת לראצ'ט) ובוקים, מכיר מקום שאני יכול למצוא את זה בב"ש? |
אני מוכר שתי פחיות פראפלו ב60 ש"ח
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:26. |