![]() |
מפגש מועדון 29.10.2011
שלום לכולם,
מפגש + על האש מוצ"ש 29.10.2011 ! המפגש יתקיים מאחורי סופרלנד. יש המון חברים חדשים וישנים הגיע הזמן להכיר ! קיימת רשימת מצרכים בדף השני, כל מי שמאשר הגעה יציין מה הוא מביא איתו. יאללה חבר'ה צריך גיבוש ! רשימת מאשרי הגעה: 1. Michael HGT - שתיה קלה + 2 חבילות המבורגר. 2. שחרון HGT - בירות 3. אודי MK2B - 4.איתי398 HGT - חבילת קבב+ חבילת אמבורגר+בקבוק שתיה, נרגילה זה מעולה. 5. Cavaman Mk3B - חומוס + קטשופ + אלף האיים. 6. dodihob MK2 - סלט ירקות + חבילת בשר. 7.Sharky HGT - מנגל,גחלים,חד פעמי,מדליק גחלים וכל מה שצריך בסביבת המנגל. 8. just(is) UNO - מביא שישיית בירות ועוד איזה 2 בקבוקי שתיה. 9.יניב1190 MK2 - כוסות צלחות מזלגות כפיות < חד פעמי. 10.idodo MK2 - פרגיות + שתיה, שולחן וכסאות(אם יש כמובן). 11.laptawp HGT - 12. Shay11 HGT - סלט כרוב, סלט מטבוחה, 10 פיתות, חבילת קבב. 13. שי HGT - חמוצים, שתיה. 14. v_sharon2 MK2 - שתייה + בשר ואופציה לשולחן. 15. Snower Fiat Coupe 16V - מביא צ'וריסוס ובקבוקי שתייה. |
רשימת ציוד :
רשימת ציוד:
מנגל פחמים מדליק פחמים כלים חד פעמיים (מזלגות, סכינים, צלחות וכוסות) מלקחיים אמגזית פותחן שימורים מגשי כסף חד פעמיים קערה לסלט קרש חיתוך + סכין רגילה בשרים (המבורגרים, קבבים, פרגיות, עופות וכו') חומוס חריף חמוצים זיתים סלטים למיניהם (סלט כרוב, סלט מטבוחה וכו') פיתות שתייה קלה (מוגז, טבעי ומים) עגבניות מלפפונים בצל שמן לבישול קטשופ אלף האיים תתחילו כל מי שמאשר שארשום מה הוא מביא, אני לא רוצה לרדוף אחרי אף אחד ! |
מגיע בהחלט.
אני ארשום מה אני מביא לקראת המפגש - כדי להשלים את מה שיהיה חסר! |
מגיע :)
חבילת קבב+ חבילת אמבורגר+בקבוק שתיה נרגילה במידה ויהיה דרישה ... |
אגיע, אני אביא חומוס + קטשופ + אלף האיים.
אם יהיו חוסרים לקראת המפגש, נשלים גם :) |
ככל הנראה מגיע, מביא 10 פיתות+ בשר כלשהו.
|
מגיע!
מנגל,גחלים,חד פעמי,מדליק גחלים וכל מה שצריך בסביבת המנגל. |
מה??
רק 5 אנשים יכולים לבוא למפגש ? באמת שאני לא מבין את זה...:-x |
אני אביא בירות.....יאללה להתעורר.
|
צטט:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:54. |